Magasinet M!

3 gode forslag til udsmykning af hjemmet

Dette er sponsoreret indhold

Der er rigtig mange gode muligheder for at få ændret lidt på den indretning man har derhjemme fra kedelig, til lækker og nytænkende. Det kan både være møbler, vægudsmykning og lys i rummet, som har brug for en omgang, og det kan du her få noget inspiration til, hvordan du kan gøre noget ved. 

Pryd dine vægge med wallstickers 

En lækker måde at få hjemmet til at fremstå anderledes og personligt, er ved hjælp af wallstickers. Wallstickers kan variere fra alt mellem små søde tegninger af dyr eller planter, til rørende og personlige citater, som har stor betydning for humøret i hverdagen. Her kan du vælge præcis det wallsticker, som passer til din stil derhjemme og til dit humør. Du kan få wallstickers til alle rum.

Eksempelvis kan du pynte køkkenet med et sjovt citat eller en sjov tegning af noget som passer ind i køkkenet, som fyldte vinglas eller smukke drinks. Du kan til soveværelset få et wallsticker af dit yndlingscitat, så du hver dag kan gå i seng og stå op, og det første du ser, er det citat, som minder dig om noget godt, og giver dig energi og glæde til resten af dagen. 

Køb genbrugsfund 

Det andet gode råd, som du kan få her, er at undersøge dine lokale genbrugsbutikker for gode genbrugsfund. Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at gå i genbrugen og kigge efter sjove og anderledes møbler. Når du går i genbrugen i stedet for at købe møblerne i dyre butikker, kan du få et helt andet udvalg end du får i butikkerne. Her er gamle og sjove ting at finde, som har sjæl og som skiller sig ud fra alt det, alle andre har derhjemme. Det er altså en rigtig sjov måde, at finde nyt liv til sit hjem, som med garanti er unikt.

Planter giver liv 

Når du skal indrette derhjemme vil et tredje råd være, at huske at få planter ind i dine rum. Planter er rigtig gode for vores indemiljø og skaber bedre luftcirkulation i hjemmet. Det er en nem måde at dekorere sine rum på en lækker og ofte også billig måde, og samtidig gøre indeklimaet bedre for sig selv og dem man bor med.

Derudover er de rigtig smukke og dekorative, og kan forvandle ethvert rum fra kedeligt til skønt og lækkert. Du kan få alle typer planter. Forskellige farver og størrelser. Så du behøver ikke at ærgre dig, hvis du ikke synes du har plads nok eller hvis du ikke er glad for små planter. Du kan købe præcis den størrelse der passer ind i dine rum, og gøre dem til en del af din indretning og udsmykning af hjemmet. I et godt stykke tid har store planter været populære som dekoration i stuen eller soveværelset. Med en smuk krukke eller fletkurv at stille dem i, kan en plante helt i sig selv give liv til et rum, og være en smuk ting at lade sit blik falde på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE