Magasinet M!

3 hyperfede højttalere til stranden

Hvis du kun har penge til en gadget i løbet af sommeren, skal du købe en af disse tre sindsygt solide højttalere. Det bliver du glad for, men din nabo gør ikke...

3 hyperfede højttalere til stranden
Batteri-Boom

Navn: UE Megaboom

Pris: 2.699 kroner

Den syner ikke af meget, men Megaboom lever op til sit navn, når du tilslutter din telefon via Bluetooth fra op til 30 meters afstand. Den skarpe 360 graders-lyd er pakket ind i et cool batteri-design, som er både vand- og stødsikkert. Med en kampvægt på under et kilo, og en størrelse, der giver minder om en flaskeøl, behøver du heller ikke finde trillebøren frem for at transportere dit lydinferno med til den nærmeste strand, hvor de 20 timers batteritid giver dig god tid til at skræmme dine nærmeste naboer væk.

Køb den her.

ANNONCE
3 hyperfede højttalere til stranden
Macho-maskinen

Navn: Fugoo Tough

Pris: 1.899 kroner

Den ser hårdfør ud - og det er den også. Den er lavet af fiberforstærket harpiks (bare rolig, den klistrer ikke) og solidt aluminium, så selv når de andre badegæster i frustration over, at du endnu engang spiller DJ Ötzi, smider den i klitterne, fortsætter den med at brøle 'Heyyyyy, Heyy Baby'. Batteritiden er hele 40 timer, så du kan roligt tage to morgenfester i træk. Vægtnålen ender på 643 gram og størrelsen er 6,1 x 7,3 x 19,1 cm.

Køb den her.

ANNONCE
3 hyperfede højttalere til stranden
Gummigeden

Navn: Braven BRV-X

Pris: 1.799 kroner

Med sin shockproof gummiskal og det specielle IPX5-system, der gør den vandafvisende, er Braven en solid fætter, der passer perfekt til udendørs brug. Batteritiden er 'kun' 12 timer, men det er også sjældent, at du har brug for meget mere end det. Det har din telefon dog nok, men så kan du oplade den direkte fra højttaleren, så du ikke bliver nødt til at skifte til din vens Hansi Hinterseer-playliste. Størrelsen er 23 x 7,8 x 8,8 cm., og den vejer 680 gram.

Køb den her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt