Magasinet M!

3 kommende true crime-serier, du skal binge i juni

Så er der mordmysterier for alle pengene!

Making a Murderer gjorde for alvor true crime-konceptet meget populært på streamingplatformene, og det har selvfølgelig resulteret i en masse nye og spændende dokumentar-serier.

Netflix er blandt andet på vej med 3 nye serier i samme genre, som lander på platformen til slut maj-juni.

Får et overblik over dem herunder:

ANNONCE
3 kommende true crime-serier, du skal binge i juni

Killer Ratings

Premiere: 31. maj

Serien følger den brasilianske tv-vært Wallace Souza, som er under efterforskning i forbindelse med anklager om at have dræbt mennesker for at booste hans seertal! Souza skulle eftersigende have bestilt mord for at kunne være den første person, som kom ud til gerningsstedet. Souza benægter selv alle anklager.

Antal afsnit: 7

ANNONCE

The Alcàsser Murders

Premiere: 14. juni

Her har vi fingrene i det klassiske uløste mordmysterie, som skete tilbage i 1992. Tre mennesker blev dræbt i en sag, som rystede hele Spanien og alle deres medier - 25 år senere er de stadigvæk ikke tættere på at løse, hvem der skulle være gerningsmand(mænd). Serie belyser nye interviews og nyt bevismateriale i håb om, at der kan komme ryk i efterforskningen!

Antal afsnit: 4

ANNONCE
3 kommende true crime-serier, du skal binge i juni

Exhibit A

Premiere: 28. juni

Denne serie er lidt mere teknisk og kigger nærmere på, hvilke retxmedicinske teknikker og efterforskningsmuligheder man kan bruge i store sager - og mere specifikt hvordan de kan misbruges til at få uskyldige mennesker til at blive dømt for en handling, de ikke har udført. 

Antal afsnit: endnu uvist

ANNONCE
3 kommende true crime-serier, du skal binge i juni
Del

Seneste nyt

Annonce