Magasinet M!

3 mobiltelefoner, du ikke kan ødelægge

... med mindre du virkelig, virkelig gør dig umage.

3 mobiltelefoner, du ikke kan ødelægge
Sonim Land Rover S1Pris: Set til 2530 kroner
Den britiske bilproducent Land Rover har slået pjalterne sammen med mobilverdenens hårde nyser, Sonim, og skabt en kradsbørstig telefon. Metalklumpen på 160 gram er lige knap en tomme tyk, og batteritiden er på imponerende 11,5 timers tale og 1000 timers standby. Du får desuden et kamera på 2 megapixel og GPS - og så garanterer Land Rover, at det ikke vil lykkes dig at smadre mobilen inden for tre år.
ANNONCE
3 mobiltelefoner, du ikke kan ødelægge
i-mate Ultimate 8150Pris: 3600 uden ab.
Det hårde ydre fra i-mate bliver bakket op af et yderst potent indre i denne usårlige mobil. Der er nemlig blevet plads til Windows Mobile og en 2,6 tommer touchskærm, og hele herligheden vejer kun 152 gram. Du får også adgang til det trådløse internet og en gammeldags FM-radio, mens lagerpladsen kommer fra et MicroSD-kort, som du kan gemme alt dit lir på.
ANNONCE
3 mobiltelefoner, du ikke kan ødelægge
Nokia 3720 Classic1250 kroner uden ab.
Finnerne har sendt flere hårdføre mobiler på markedet, og 3720 Classic er seneste skud på stammen. Håndværker-mobilen er resistent over for vand, støv og fald - og så får du endda turbo-3G oven i købet. Det robuste design vejer kun 94 gram, og hvis du fyrer din musik over på et MicroSD-kort, kan du bruge trådløse høretelefoner sammen med den indbyggede stereo Bluetooth.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE