Magasinet M!

3 modbydelige dræberpar

Bonnie og Clyde er langt fra det eneste kriminelle par. Her er tre andre par, der hjalp hinanden med grumme forbrydelser.

BRADY & HINDLEY

I årene 1963-1965 voldtog og myrdede Ian Brady og Myra Hindley fem børn i alderen 10-17 år. De gravede ligene ned i området Saddleworth Moor i nærheden af Manchester, England - og de fik derfor tilnavnet Moor-morderne. Parret blev pågrebet i 1965 og idømt livsvarigt fængsel.

ANNONCE

FRED OG ROSEMARY WEST

På Cromwell Street 25 i den engelske by Gloucester ligger et hus, der fra 1967 til 1987 blev kendt som The House Of Horror. Det var her, det sadistiske ægtepar West voldtog, torturerede og dræbte minimum ti piger og kvinder, som de efterfølgende gemte bag væggene i huset og gravede ned i haven. Flere af de dræbte var parrets egne børn.

ANNONCE

THE LONELY HEART KILLERS

Raymond Fernandez og Martha Beck var et amerikansk par, der boede i New York. De lokkede kvinder med hjem i deres lejlighed, hvor de myrdede dem. Ofte med en hammer mod kraniet. I alt menes de at have dræbt 20 kvinder i perioden 1947-1949, og de blev begge dømt til døden i den elektriske stol for deres forbrydelser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt