Magasinet M!

3 nemme tricks til at få vokseværk i underdrengene

Så er der dømt bulk-sæson på junior!

Hvis du går med en lille drøm om at få en større penis - så er der faktisk hjælp at hente uden at du skal til et fremmed land og snakke med en heksedoktor eller sove flere måneder med en nosse-guillotine. 

Man behøver nemlig ikke alle mulige remedier, hvis du bare ønsker at få en større penis, når det er tid til at bruge den. Der er ikke meget sjovt i at gå rundt med en spegepølse i fredstid, am i right?

Der er mange forskellige måder, man kan opnå det på - både med cremer, kosttilskud og forskellige serummer. Det giver dig en mere fyldig, længerevarende og større erektion, når det er go-time i soveværelset!

Vi har fundet nogle af markedets nemmeste tricks til at få mere sul på junior. 

1) Power Hours - større fyldigere erektion på 1-2 timer

Viagra er recept-medicin, men Power Hours er håndkøb med nogenlunde samme effekt. Det er i al sin enkelthed et kosttilskud, som er med til at fremme lysten, øge udholdenheden og giver en større nydelse under sex. Pillerne er spækket med naturlige vitaminer og kosttilskud og sørger for, at du bringer dit A-game næste gang, du skal en tur under dynerne med din partner!

Køb det lige her

2) XXL-cremen - fyldigere penis på kort tid

Hvis du lige skal have lidt ekstra længde og fylde på kalorius, kan du nogle timer op til samleje smøre langemand ind i denne creme. Cremen har ginkgo-ekstrakt, der er med til at stimulere svulmelegemerne i din penis og søger for, at din flagstang bliver mere fyldig og hård. En lille massage inden den store tur - what's not to like?

Køb den lige her

3) Maximizer Plus - mere sexlyst og større penis på 3 dage

Her har vi igen fingrene i en række tabletter, som indeholder naturlige afrodisiaka, som stimulerer dig og din penis - hvilket resulterer i øget sexlyst, større penis og mere fyldigere erektion på blot 3 dage. Man napper bare to tabletter til morgenmaden og efter 3 dage har man allerede en længerevarende, potent og forøget erektion. Så er der dømt pølse-hygge!

Køb den lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt