Magasinet M!

3 øjeblikke, hvor Bill Murray crashede "festen"

Han er troppet uanmeldt op til en studenterfest, holdt en uforglemmelig tale til et bryllup og crashet en karaoke-fest. Her er de 3 bedste Bill Murray-øjeblikke.

Bill Murray crasher bryllupsbilleder

For bryllupsfotografen Raheel Gauba var der tale om en ganske almindelig dag på kontoret. Hun var blevet hyret af det nygifte par Erik Rogers og Ashley Donald. Men parret ville ikke helt som Raheel Gauba og havde genelt meget svært ved at holde masken. Det undrede fotografen, der i øjenkrogen kunne se, at der var noget eller nogen bag ved hende, som åbenbart ødelagde parret koncentration. Og rigtig nok. Da hun vender sig om står Bill Murray bag ved hende. Han har løftet op i sin skjorter og trommer på sin mave for at få parret til at grine. Da fotografen spørger, om han ikke vil være med på billedet hopper han gladeligt ind og får skudt et par billeder med parret, hvorefter han fordufter igen. 

ANNONCE

Bill Murray crasher Karaoke-fest

I 2011 fik en gruppe venner fra New York sig en overraskelse, da de sad i deres bås på karaoke-baren  Karaoke One 7. Pludselig blev der banket på døren og der stod selveste Bill Murray mutters alene og gerne ville være en del af festen. Og hvem kan sige nej til den mand? Bill Murray gav eftersigende flere omgange og sang en Elvis-duet med en af deltagerne.

ANNONCE

Bill Murray crasher studenterfest

Den dengang 22-årige norske studine Lykke Stavnef fik sig noget af en overraskelse på et studieophold i Skotland. Først rendte hun ind i Bill Murray på en bar, hvilket ikke er noget, der sker hver dag. Efterfølgende inviterede hun ham med til en stor fest hjemme i sin lejlighed. Han takkede ja og deltog i festlighederne, hvor han endte med at drikke vodka fra en kaffekop. Og så hjalp han endda med opvasken, da de stakkels festdeltagere løb tør for rent service.  

Lykke Stavnef har efterfølgende udtalt, at han i virkeligheden minder utrolig meget om den karakter, han spiller i Lost In Translation (Fang den på Netflix).

ANNONCE
Del

Seneste nyt