Magasinet M!

3 ting du ofte kan få det bedre af, ved at bruge penge på

Danskerne låner gerne penge. Og netop lånte penge er da heller ikke altid en dum idé. Ganske vist har det et lidt negativt ry, men som de siger i reklamerne, så får man ganske enkelt råd til lidt mere. Hvad man så bruger pengene på kan være mere eller mindre smart. Men lånte penge er altså ikke altid skidt. Bruger du det på noget fornuftigt, så kan det være givet ganske godt ud.

Derfor giver får du her tre ting at bruge dine lånte penge på, som ikke nødvendigvis er så dumt endda. Mangler du et godt sted at låne kontanter, så kan du med fordel tjekke disse kviklån ud.

 

Køb en seng og sov bedre

Man må aldrig undervurdere vigtigheden af sin søvn. Den er helt essentiel, hvis man skal have noget ordenligt ud af hverdagen, og ugen der kommer. Netop af denne årsag, altså vigtigheden i god søvn, er en seng heller ikke et dumt sted at bruge sine lånte penge på. Det kan meget simpelt være med til at kickstarte hverdagen, til at du vågner mere udhvilet og holder en sundere døgnrytme. Pointen er derfor: Få råd til king size seng med et godt lån, og vågn mere udhvilet end nogensinde før.

 

Slap af med en lille, hurtig rejse

En rejse er en anden ting, som du kan få råd til med et nemt lån. Det er ikke altid, at man har plads til det i budgettet, medmindre man får hjælp til det. Men når man så først kommer afsted, så betaler pengene sig jo næsten tilbage af sig selv. I hvert fald vil en hurtig rejse – et lille afbræk fra hverdagens stress og jag – uden tvivl være med til at få dig i gang igen. Med et friskere syn på tingene, men mere overskud til pligterne og eventuel med en genfunden glæde til hund og kæreste, så må man sige at en hurtig rejse er pengene værd. Her kunne afbudsrejser naturligvis være en ting at fremhæve; både fordi de typisk er med ganske kort varsel, og fordi der kan være en del penge at spare.

Ikke til det, du lige kunne tænke dig – men til det, som du har brug for

Der er forskel på lige at kunne tænke sig noget og så have et behov for noget. Hvis du godt kunne tænke dig en ny bil, så er det noget, som nok godt kan undværes. Ganske vist kunne det være lækkert, men er det virkelig nødvendigt? Og er det virkelig den smarteste ting at låne penge til? Nok ikke. Især ikke set i lyset af, at man også kan have behov for noget. Et behov – en mangel, som du har – skal løses med det samme og er dermed klogere at bruge sine lånte penge på.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt