Magasinet M!

3 tips til analsex for nybegyndere

Begyndertips!

Analsex er en fantasi, som mange går rundt med - og når man tænker på, at det er i top-5 over de mest populære kategorier på diverse pornosider på tværs af alle platforme? Så er der noget om snakken.

Men hvordan kommer man lige i gang med analsex det på en ordentlig måde?

Hvis du og din partner har mod på at afprøve det i soveværelset - så har vi fundet 3 tips til, hvordan man får gang i analsex.

Du kan fange dem herunder!

1) Prøvepakken

Tag de første små skridt med en skræddersyet pakke, der med en udførlig skrevet guide fortæller dig, hvordan du skal starte, hvad du skal overveje og desuden medfølger legetøj og remedier til at afprøve analsex. 

Fang den her: Begynderpakken til Analsex

2) Begyndersættet med ekstra forkælelse

Et af kæresteparrenes største favoritter er begyndersættet med buttplugs i 3 forskellige størrelser, hvor man løbende kan træne sig op til mere og mere. Denne er optimeret med muligheden for at indsætte en vibrator i buttplugget, så oplevelsen er endnu mere intens og pirrende.

Fang den her: Begynder-sæt til analtræning med ekstra stimulans

3) All på anal-oplevelsen

Skal du bare have hele pakken? så går du ikke galt i byen med B-Vibe Education-sættet - det er noget mere pebret, men har til gængæld ALT du skal bruge fra den spæde opstart til at kunne dyrke regelmæssig analsex med din partner.

Fang den her: Tips til at få analsex på rutinen i hverdagen

ANNONCE
Del

Seneste nyt