Magasinet M!

30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

Her er listen over alle de ting, pigerne burde vide om sex. Det anbefales, at du (diskret) deler denne artikel med din kæreste...

30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

1 Anytime, anywhere
Vi vil gerne knalde dig. Hele tiden. Seriøst. Nej, du behøver ikke at vente, til lyset er slukket, og en seng badet i roser og omgivet af duftlys og blid musik har fået os i stemning. Vi vil gerne. Altid.Tro os.

2 "Synes du, jeg er tyk?"
Hvis du absolut skal spørge, om du er tyk, så er det fordi, at du er det. Lad os nu knalde i stedet, altså.

3 Lad være med at spille kostbar
Hvis du virkelig er interesseret i os, så lad være med at spille kostbar. Nej, søde ven, når du konsekvent ignorerer os og nægter at se os i øjnene, hvis vi taler til dig, så tolker vi det ikke som: "Hey, hun er jo totalt pjattet efter min kæp" - vi går videre.

4 Okay, en lille smule så... 
... men vær heller ikke alt for nem. Vi er hulemænd, og vi får derfor også en del nydelse ud af at jage og nedlægge 'byttet'.

 

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

5 Godt for dig, skidt for os
Der er visse sexstillinger, som er lettere ubrugelige for os - eksempelvis hvis du rider os. Det er tydeligvis helt og aldeles fantastisk for dig. Men når du sidder dér og rokker frem og tilbage og fra side til side, så føles det altså som om vores diller er lige ved at brække af. Og jo, dilleren kan godt brække, lige som en arm kan det. Der skal bare mindre til. Meget, MEGET mindre.

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

6 Skalaen starter ved XXXL
Når vi laver den dyre, må du aldrig sige ting som: "Din pik er bare helt perfekt i størrelsen". Allerhelst skal du give udtryk for, at den er alt, alt for stor - også selvom den vitterligt er på størrelse med en korkprop.

7 Væk naboen på den fede måde
Det er IKKE pinligt, hvis du skriger så højt af vellyst, at naboer, venner, familie og selv folk i Kina kan høre det. Det er fedt, og det får os til at føle os som Rocco Siffredi - især når vi bagefter kan nyde de anerkendende blikke fra dem, der hørte os.

8 Behersk busken
Der er stor forskel på, om vi mænd foretrækker en landingsbane eller et glat og bonet understel. Men faktum er, at vi ikke kan lide hår i munden. Dét kan kun Carl-Mar Møller.

9 Se det fra vores side
Den ER 20 cm! Forstå det dog! 

10 "Dyyygtig skatter!"
Onani er blot vores måde at holde formen ved lige på. Tænk på det som en træningskamp, før vi skal spille Champions League med dig. Du burde opfordre os til det.

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

11 Skeletter, nej tak
Du er lækker, selvom du har en bette mave. Faktisk gør det dig nogle gange endnu mere lækker. Hvem gider at pule et cykelstativ?

12 Hvor gode var vi?
Ros os. Ja, vi glemmer af og til at kalde jer for prinsesser og gudinder, men komplimenterne må også gerne gå den anden vej. Send os en sms, hvor du fortæller os, at vi var fantastiske i sengen i går. Og at du lige har blæret dig med det over for dine veninder. Lad os vide, at vi gav dig en orgasme. Og lad os vide, at dine veninder ved det.

13 "Har din far en pistol?"
Din far er i øvrigt ligeglad med, om jeg studerer psykologi, er tømrer eller taxachauffør. Det, der går ham på, er de ting, han ved, jeg gør ved dig i aften.

14 Lingeri er en forhindring
Vi er altså lidt ligeglade med sexet undertøj. Vi vil helst bare have det af dig. Og om du havde mormortrusser eller lækre røde blonder på, opildner os ikke til at gøre mere ud af akten. Sexet undertøj er primært vigtigt, da det får DIG til at føle sig sexet. Og dét kan vi til gengæld godt lide. 

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

15 Sandheden om din søster
Naturligvis har jeg tænkt tanken om din søster, selvom jeg hårdnakket påstår det modsatte. Altså forudsat at din søster er gammel nok. 

16 Alle bryster er i orden
Vi elsker (at lege med) dine bryster. Om du så bærer rundt på torpedoer fra krydseren Potempkin eller to fine solmodne æbler, så vid dette: Vi! Fucking! Elsker! Dine! Bryster!

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

17 Kært barn...
... nåeh jo, og så er det altså ikke for at sige noget nedværdigende om dem, hvis vi kalder dem 'babser', 'nødder' eller 'patter'. Det er alt sammen ment positivt (se evt. punkt 16).

18 Du er bustet!
Vi ved godt, når du faker orgasmen. Vi er ikke dumme. Men vi værdsætter, at du gør det for os, for vi kan nemlig også se det på dig, hvis du i stedet ligger og skriver en indkøbsseddel i hovedet.

19 Skal vi være n-n-nøgne?
Første gang er vi (mindst) lige så nervøse som dig.

20 Frem med alkometret
Husk: Vi mænd bliver også mere kåde, hvis I fylder alkohol på os. Men for meget alkohol kan resultere i motorstop dernede.

21 Skål, tøzzer!
Apropos alkohol, så er piger, der drikker øl, sexede. Og hvis du drikker øl og ser fodbold, er det endnu mere sexet. Og hvis du så - efter sex - henter øl til os og tænder for kampen, ja så gifter vi os sateme med dig.

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

22 Pul og spil
Nu er vi ikke helt stuerene her, men vi ææælsker altså, hvis vi får lov til at komme dig i munden. Eller bare udover det hele. Giv vores indre hulemand skylden, det er vi ligeglade med. Bare vi får lov til at fyre kanonen af som en spastiker med en Supersoaker.

23 Mikrofon tjek, 1-2...
Apropos blowjob, så gør mange af jer SÅ mange ting forkert. For det første: Lad være med at behandle Lille-Per, som om du vil skrælle en banan. Spørg os evt. om råd, vi giver det gerne. Masser af tunge og bløde, varme læber omkring fars aubergine er godt. Tænder er no-go, ligesom du ikke skal stramme i læberne. Det giver ikke orgasme til os, at vi blot kan fornemme, at dilleren da vist er inde i munden. Munden skal omslutte pikken fuldstændigt. 

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

24 Sjov tur i Netto
Det er altid hjerteligt velkomment, hvis du pludselig og spontant rager på os. Også i offentligheden. Rettelse: ISÆR i offentligheden.

25 Hvile efter kampen 
Bagefter sex vil I sludre. Vi, derimod, bliver ualmindeligt døsige af det. Det er ren og skær biologi og ikke fordi, vi ikke gider at se på jer længere. Sex gør os bare ganske trætte. Så lad os lige blunde nogle minutter, og lav os eventuelt en snack. Dét giver dæleme bonuspoint.

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

26 Tag endelig initiativet 
Vi har simple sexfantasier - såsom at have sex i et omklædningsrum i Magasin. Så hiv os ind i sådan et (eller et andet offentligt sted) uden at spørge om lov, og knep hjernen ud på os. Vi vil forgude dig for det. Og vi er også tilbøjelige til at betale for den Dolce & Gabbana-kjole, du får øje på på vej ud.

27 "Denne vej, sukkerfar"
Du er mere end velkommen til at dirigere os ind i dig. Det er sgu ret frækt.

28 Ensrettet i enden
Skal VI spørge DIG om lov, før vi putter legemsdele op i dit bagerste hul? Fair nok. Og eddermame også i lige måde!

ANNONCE
30 ting, du ville ønske, hun vidste om sex

29 Fræk fastelavn
Du gør os ganske gejle, hvis du klæder dig ud for os. Se evt. den gamle danske filmklassiker Sommer I Tyrol og kopier et kostume derfra. Vi lover, at du vil se et stort smil brede sig på vores ansigter. Hvad siger du? Ja, Susse Wolds kostume, sgu da - ikke Dirch Passers!

30 ... og lige til sidst:
Vi vil gerne knalde dig. Hele tiden. Gentager vi os selv med den her? Det er fordi, at det dæleme er så sandt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt