Magasinet M!

32 ting du ikke vidste om Netflix

Vidste du, at de hos Netflix har ansatte, der udelukkende er der for at se serier? Eller at Netflix har flere år på bagen end Google? Vi har samlet 32 ting, du nok ikke vidste om Netflix.

32 ting du ikke vidste om Netflix

1) Idéen bag Netflix opstod i 1997, fordi selskabets CEO fik en regning på 40 dollars for at aflevere en VHS-udgave af Apollo 13 for sent.

2) Netflix har eksisteret i længere tid end Google. Netflix launchede i 1997, Google først et år senere.

3) I år 2000 blev Blockbuster tilbudt at købe Netflix for 50 millioner dollars, hvilket de takkede nej til. Og vi kender jo allesammen Blockbusters skæbne.

4) Selskabets indtjening er estimeret til omkring 6 milliarder dollars.

5) Du kan se Netflix i 190 forskellige lande (basically hele verden).

6) Netflix's popularitet er mest stigende i Sydamerika.

7) I april 2017 eksisterer der næsten 100 millioner Netflix-abonnementer.

8) I USA er der hele 33 millioner flere, der har Netflix end almindeligt kabel-tv.

9) Flere steder i verden er det en af de mest brugte sider på nettet. I USA alene udgør forbruget af Netflix næsten en tredjedel, når der er flest internetriddere online.

10) Det er også årsagen til, at det på bestemte tidspunkter af dagen kan være svært at få lov til at se sin serie, uden at den hakker eller er lidt grynet. Andre gange er det bare, fordi din internethastighed sutter.

11) I 2015 var Canada kategoriseret som et tredjeverdensland.

12) Gennemsnitsbrugeren af Netflix streamer omkring 90 minutter om dagen.

13) Statistisk set er man mere tilbøjelig til at have en Netflix-konto, hvis man har børn i hjemmet.

14) Omkring 60% af alle Netflix-brugere binger en serie mindst hver anden uge.

15) Netflix-biblioteket fylder mere end én petabyte. Det svarer til 1024 terabytes eller 1.048.576 gigabytes. Sagt med andre ord: Fucking meget!

16) Den første video, der blev lagt på Netflix, var en testfilm, der var blevet lavet til formålet. Hvis du er så heldig at have adgang til den amerikanske version af Netflix, så kan du søge efter Example Show, og så er det stadigvæk muligt at se den.

17) Breaking Bad var på et tidspunkt den mest sete serie på Netflix. Men eftersom Netflix ikke deler ratings, så er det ikke helt sikkert, hvilket show der er det absolut mest sete. Variety har dog vurderet, at Daredevil, House of Cards og Unbreakable Kimmy Schmidt er på listen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce