Magasinet M!

34-årige Martin sælger unik rallybil: Subaru Impreza WRX

Ond rallybil itl samlingen?

Hvis du har spillet Rally-spil som knægt, drømte du måske om at sidde bag rattet i din egen Subaru Impreza.

Det var i hvert fald den drengedrøm, som 34-årige Morten fra Stenlille havde.

For tre år siden fik han endelig mulighed for at købe sig en Subaru Impreza 2,0 WRX AWD, og siden har han fået sat den grundig i stand.

Bilen har Morten With hygget sig med at vise frem til forskellige biltræf på Sjælland - blandt andet til drengerøvsaften i hjembyen Stenlille.

Men nu er han klar på at gå af med bilen, hvis den rigtige køber melder sig. Det skriver DBA Guide.

- Det fede ved at eje sådan en her bil er, at den er sjælden. Der kører ikke mange Subaruer rundt i Danmark. De fleste kan finde sig en ’Ferrari model nummer X, Y Z’, men der er noget særligt over en Subaru, siger Morten.

Men bilens ydre har ikke altid strålet i blå og gul.

Da Morten købte bilen på DBA, var bilen kun blå, men lakeringen haltede, og det samme gjorde meget af det indvendige på bilen: - Ham, der solgte den, havde ikke rigtig forstand på biler, indrømmede han selv.

Den daværende ejer havde kørt virkelig vildt med bilen, så motoren var meget slidt og skulle skiftes sammen med en masse andet på bilen, fortæller Morten til DBA Guide.

Morten er uddannet bilmekaniker, så han kunne heldigvis fikse meget ved bilen selv. Motoren har han dog fået ”indlagt” hos en Subaru-specialist, der har opgraderet den til STI-blok.

Mortens Subaru Impreza 2,0 WRX AWD er fra 2005. Den har kørt 106.000 miles, svarende til lidt mere end 170.000 kilometer, og har været ”leget godt med” af sin forrige ejer.

Morten har dog givet bilen en ordentlig overhaling, så den i dag står næsten som ny.

- Jeg har blandt andet fået lakeret bilen, så dens blå metalfarve står meget flottere. Al indmaden i motoren er blevet fornyet, så det kan holde, fortæller Morten, der har en hel mappe med kvitteringer på alt det, som han har fået lavet ved bilen.

Bilen har fået ny udstødning, en vuss-ventil, den er blevet sænket, og den har fået opgraderet dens bremser.

Morten har også sørget for, at bilen har fået ny forrude, større benzinpumpe, sportskat, vandkølet turbo og ’stage 1’-kobling.

Noget for dig? Så hop ind på annoncen her.

Og se bilen i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt