Magasinet M!

38-årige Kevin samler på fodboldtrøjer: Jeg køber 1-2 om ugen og har tatoveret min egen spillertrøje på ryggen

Dedikation til fodboldtrøjer!

Der findes mange ting, man kan samle på - og en populær sag sportsverdenen er selvfølgelig originale fodboldtrøjer.

Men ofte har man bare lige trøjen fra sin yndlingsspiller eller måske et par ikoniske designs fra en bestemt tid i klubbens historie - men sådan er det ikke for 38-årige Kevin.

Han er voldsomt besat af fodboldtrøjer - han har altid minimum én på. Vitterligt altid. Også, når han går i bad - sådan da.

Kevin har alle Arsenal-trøjer fra 1989 og til i dag, men han mangler to! De er nemlig vanvittig dyre. Den ene koster 25.000 kr. og anden koster 100.000 kr.

Kevin køber 1-2 trøjer om ugen, men hemmeligholder prisen for kæresten. De har nemlig fællesøkonomi, fortæller han til DBA Guide.

ANNONCE
38-årige Kevin samler på fodboldtrøjer: Jeg køber 1-2 om ugen og har tatoveret min egen spillertrøje på ryggen

Faktisk har 38-årige Kevin en hel ’man cave’ til sin samling af fodbold-lir. Kevin samler nemlig på både fodboldtrøjer og fodboldstøvler fra Arsenal, FCK, Danmark og danskere i udlandet – alle sammen brugt af professionelle fodboldspillere.

"Jeg er nok en af de eneste samlere i verden, der har alle trøjer fra alle de klubber, som Nicklas Bendtner har spillet i.", fortæller han.

Indtil videre har han en samling på 200 styk og til at anskaffe de ægte juveler i samlingen, sælger og bytter Kevin med de trøjer, han allerede har. 

Og er det ikke nok, er Kevin ikke bleg for at skrue op for charmen:

"Det handler lige om at mandeflirte lidt. Det er jeg ret god til!", siger Kevin.

Kevin har vitterligt ALTID en fodboldtrøje på – selv når han er i bad Kevin lever og ånder for fodboldtrøjer. Faktisk så meget, at han har fået tatoveret sin egen spillertrøje i fuld størrelse på ryggen.

"Jeg havde lidt for mange penge og lidt for meget fritid engang"

På den tatoverede spillertrøje står Kevins efternavn og hans yndlingstal – ’Larsen 23’.

Tallet nummer 23 har en helt særlig plads i Kevins hjerte, da hans søn er født denne dato.

Den nyeste trøje i samlingen kostede ham 10.000 kroner, så det bliver nok svært at holde hemmeligt for kæresten længere!

Tjek hans samling ud i galleriet herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt