Magasinet M!

4 brutale kvinder der kan give dig røvfuld

Har du også en kammerat, der synes, han er Skipper Skræk? Så sæt ham op med én af disse skræmmende kvinder

4 brutale kvinder der kan give dig røvfuld
Monica Martinsen

"Jeg gik derfra med en ordentlig røvfuld penge."

Navn: Monica Martinsen
Kan give dig røvfuld i: Poker
Alder: 42 år

Hvornår uddelte du din første røvfuld?
Da jeg flyttede til Liverpool, skulle min daværende mand og jeg finde noget at lave om aftenen, så vi var med i nogle poker-turneringer på den lokale pub. Det er lidt ligesom at gå til badminton, men der var kun mænd. De var så overraskede over, at jeg kunne spille, for de så mig bare som min mands kone. Mange af dem regnede ikke engang med, at jeg kunne reglerne, så de kunne slet ikke spille mod mig. Jeg er til gengæld god til at bluffe, og jeg vandt to gange i træk.

Hvad får du ud af det?
Jeg spiller på et niveau, som kun er for mænd. Når jeg vinder, pumper adrenalinen, og jeg bliver høj og tilfreds med mig selv. For mig handler det ikke om penge. Det er det psykologiske i at have magt og lege med de store drenge.

Hvilken følelse har du bagefter?
Pivhøj! Jeg flyver hjem, når jeg har vundet. Det er et rush ligesom narko, tror jeg. Det må være sådan, narkomaner har det.

Hvordan føles det, hvis det er dig, der får røvfuld?
Så bliver jeg ydmyg og flov som en lille pige og tænker, at jeg burde have været bedre. Det er ikke så slemt, hvis jeg ved, at jeg har spillet korrekt og tabt alligevel. Poker er som alle andre spil. Der er held med i det, og det kan jeg ikke charme mig ud af. Men når det er mig selv, der har spillet forkert, husker jeg det i lang tid.

Får du nogensinde medlidenhed med en modstander?
Ja. Når jeg kan se, at min modstander ikke har fattet spillet, men på den anden side så burde de nok ikke spille med mig. Jeg kan godt synes, det er synd for den 18-årige fyr, der lige har fået lov at deltage i sit livs første turnering, og så tager jeg alle hans chips. Jeg giver gerne en drink bagefter og siger: "Bedre held næste gang." Det er sgu synd.

Hvornår uddelte du dit livs røvfuld?
Det var, da jeg vandt kongedysten. Kongedysten er en kæmpe turnering i Københavns undergrund, hvor alle klubber stiller med hold. Jeg har ingen klub, men jeg kom med på et afbud. Jeg kendte alle og gik lige ind på holdet og vandt hele lortet. Jeg havde ikke betalt en krone for at være med. Tænk at komme ind fra højre og spille mod de bedste og så vinde. Jeg gik derfra med en ordentlig røvfuld penge.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have en røvfuld af dig?
Alle kan jo spille poker i dag, og jeg vil gerne spille med alle mulige, så man skal bare møde op til en turnering eller invitere mig ud at spille. Riverklub i Valby er et godt sted at finde mig, og den er endda lovlig.

ANNONCE
4 brutale kvinder der kan give dig røvfuld
Karate-kvinden

"Der er intet bedre end at se sin fod i modstanderens ansigt."

Navn: Dina Sophy Yehoshua
Kan give dig røvfuld i: Karate
Alder: 23 år

Hvornår uddelte du din første røvfuld?
Jeg stillede op til første stævne som 13-årig og vandt guld. Så fortsatte det. Jeg kæmpede mod andre piger på min alder.

Hvad får du ud af det?
Jeg elsker at kæmpe, og der er intet bedre end at se sin fod i modstanderens ansigt. Det er en fed følelse at vinde og score point og mærke, at man er stærkere og har magten. Det giver selvtillid.

Hvilken følelse står du tilbage med bagefter?
Min selvtillid er i top, og jeg føler mig ovenpå. Det tror jeg, alle synes er fantastisk. Jeg smiler resten af dagen, når jeg har fået en guldmedalje.

Hvordan føles det, når du får røvfuld?
Det sker ikke så tit, men det er jo hårdt, når det sker. Jeg bruger så meget tid på denne sport, så når det går den anden vej, går det på selvtilliden. Men at få en røvfuld er også det, der gør mig bedre. Så tænker jeg: "Næste gang, skal den sgu have hele armen", så nederlag gør mig stærkere, og man kan ikke komme til tops uden at få en røvfuld. Jeg var til Premier League-stævne sidste år. Jeg kom til bronzekampen, som jeg tabte. Jeg havde ellers vundet over hende et par uger tidligere. Det var nervøsiteten jeg lod komme over mig. Men jeg har lært af det.

Får du nogensinde medlidenhed med din modstander?
Nej, aldrig. Virkelig aldrig. Om jeg så er kommet til at brække næsen på min modstander. Det er jo ikke derfor, jeg går i kamp, men hvis jeg har givet en flækket læbe, så er det en del af spillet. Det er, hvad der kan ske, og det ved alle.

Hvornår uddelte du dit livs røvfuld?
Til EM i 2012, hvor jeg blev Europa-mester for mit gamle forbund, DTKF. Jeg havde fem kampe á to minutter, og der var ingen tvivl om, hvem der var den bedste den dag. Inden den første kamp var jeg nervøs, for min modstander var rigtig god. Men da jeg fik første point, tænkte jeg ikke mere over det. Hun skulle bare ned med nakken. Jeg vandt kampen, men den næste kamp var endnu sværere. I den tredje kamp fik jeg mit første point allerede efter 20 sekunder, og hun gik i gulvet to gange. Om eftermiddagen inden semifinalen var jeg meget nervøs. Jeg drak en masse vand og skulle tisse konstant. Semifinalen var den sværeste, men jeg vandt på en god taktik, og et par minutter efter vandt jeg finalen. Jeg havde vundet EM. At tage den sejr med hjem til klubben og Danmark var så fedt.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have en røvfuld af dig?
Ha-ha, jeg er altså en ret sød pige, men hvis man insisterer, skal man bare invitere mig til træning og give mig lidt modstand, så gør jeg alt for at vinde.

ANNONCE
4 brutale kvinder der kan give dig røvfuld
Fitness-frøkenen

"Jeg har aldrig slået nogen. Tror jeg."

Navn: Maria Dabelsteen Jensen
Kan give dig røvfuld i: Bodyfitness
Alder: 37 år

Hvornår uddelte du dit livs første røvfuld?
Jeg har altid været en hidsigprop og meget muskuløs. Hvis nogen skulle sættes på plads, så var det mig, de trak frem. Jeg har været i slåskampe som ung, men piger holder jo bare fast i hinanden, og jeg har aldrig slået nogen. Tror jeg. Jeg behøvede det ikke, fordi jeg var så stor. Jeg er i øvrigt også god til at tale, og så behøver man ikke slå. Jeg giver røvfuld ved min blotte tilstedeværelse, ha-ha! Nej, faktisk er jeg ret god til at blive gode venner med dem, jeg har diskuteret med.

Hvad får du ud af det?
Det giver en kæmpe selvtilfredshed at vide, at jeg har presset sin krop maksimalt, og jeg er i min bedste form. Det giver et adrenalinsus at gå frem på scenen og blive præsenteret og vise, hvad jeg har kæmpet for i årevis.

Hvilken følelse står du tilbage med bagefter?
Det fås ikke bedre. Når du har presset din krop og dine omgivelserne i månedsvis, er det en befrielse og en lettelse at nå målet og gå derfra med guld.

Hvordan føles det, når det går den anden vej?
Jeg er ikke så god til at tabe, men i min sport er det alligevel mere et spørgsmål om, at jeg selv synes, at jeg er i mit livs form. Hvis dommerne vurderer noget andet, kan jeg ikke gøre noget ved det. Hvis jeg ikke vinder, er jeg endnu mere tændt næste gang.

Får du nogensinde medlidenhed med din modstander?
Nej, det er ikke synd for dem. De skal bare føle, at de er i deres livs form. Der er mange piger, der tager præstationsfremmende stoffer. Det er sjovest at vinde over dem, for de har nået deres resultater på andre vilkår.

Hvornår uddelte du dit livs røvfuld?
Da jeg vandt debutantstævnet sidste år. Jeg skulle konkurrere mod 16 andre kvinder, som alle havde kæmpet hårdt. Dem fik jeg fejet af bordet, og til sidst var der kun mig tilbage på scenen. Inden for min sport handler det ikke kun om at være stor. Det handler om den perfekte krop. Der var nogle af de andre, der var større end mig, men de fik alligevel røvfuld.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have en røvfuld af dig?
Det kan kun blive en verbal røvfuld, men den kan man også godt få, hvis man er respektløs over for mig. Så ryger jeg helt på i det røde felt.

ANNONCE
4 brutale kvinder der kan give dig røvfuld
Dominatrix-damen

"Hans røv var godt blå, da jeg var færdig."

Navn: Kitty Diamond
Kan give dig røvfuld i: S/M og bondage
Alder: 32 år

Hvornår uddelte du dit livs første røvfuld?
Da jeg var 21 år. Min veninde arbejdede som professionel domina, og hun spurgte, om jeg ville være med til en seance med pisk og tortur. Det var min første kunde, og hans røv var godt blå, da jeg var færdig. Til min store overraskelse var det en positiv oplevelse. Siden da har jeg levet 100 procent af det. Jeg laver for eksempel lægeseancer, hvor jeg giver indsprøjtninger og opererer med skalpel. Jeg har kunder, som tænder på nylon, latex eller udnyttelse, og der er dem, der er til pisk, nåle og bondage. En sjælden gang imellem beder kunderne mig om at dræbe dem, fordi det er deres vildeste fantasi. Men altså det gør jeg jo ikke. Jeg ved ikke, om de faktisk ville gå så langt eller bakke ud i sidste øjeblik.

Hvad får du ud af det?
Det, jeg gør på arbejde, er ikke nødvendigvis noget, jeg kan lide privat. Men jeg får det ud af det, at jeg føler mig selvstændig, uafhængig og på egne ben, og jeg går aldrig over mine egne grænser. Jeg kan godt lide, at det er mig, der bestemmer, men der er intet seksuelt i det. Det er jo et anderledes job, end hvis man sidder i kontor, men jeg har lyst til at gå på job hver gang.

Hvilken følelse står du tilbage med bagefter?
Når seancen er slut, er det også slut for mig. Så har jeg bare følelsen af, at det har været sjovt eller ufedt. Men når jeg går ud, slipper jeg rollen og lægger seancen bag mig, for der kommer også andre gæster, og det er vigtigt at være kommet videre.

Hvordan føles det, når det er dig, der får røvfuld?
Ja, jeg har også på prøvet det omvendte, og det er da meget sjovt. Men når jeg er på arbejde, går det kun den ene vej. Mine kunder må ikke røre mig, for de er mine slaver. Sådan skal det bare være. I et privat forhold er det anderledes, og der har jeg intet imod at eksperimentere.

Får du nogensinde medlidenhed med din modstander?
Nej, det sker ikke. Folk beder mig jo selv om det. Mit job er at skubbe til folks grænser, men jeg går ikke over dem, for jeg kan se det på dem, hvis jeg nærmer mig.

Hvornår uddelte du dit livs røvfuld?
Jeg arbejdede engang sammen med nogle andre dominaer. Der var en af de andre, der glemte en kunde i et bur. Jeg tror, han sad der i 24 timer. Vi var ret chokerede, da vi kom tilbage næste dag og så ham. Jeg håber aldrig, det sker for mig.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have en røvfuld af dig?
Lave en aftale. Men hvis kunden virker usympatisk, kommer de ikke ind. Der er ingen seksuel kontakt mellem mig og kunderne. Der kan godt være en happy ending, hvis jeg giver dem lov, men de skal gøre det selv. Jeg er en gudinde, og en gudinde rører man ikke.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE