Magasinet M!

4 dyr, der har meget mærkeligere sex, end du nogensinde får

En and med proptrækkerpenis på 30 centimeter og et dyr, der har en penis, som er 40 gange længere end kroppen. Dyreverdenen er vild.

MOSKUS-ANDEN

Det du ser på videoen herover er et af naturens mærkeligste fænomener: Moskus-andens penis. Den er udstrakt cirka 30 centimeter lang, men proptrækker-formen får den til at se mindre ud. Grunden til det mærkelige udseende er, at hunanden faktisk har en vagina, der har cirka samme form.

Læste du: 4 mænd med mærkelige dyr

Når en han og en hun skal parre sig eksploderer penisen nærmest ind i vaginaen, så der er absolut ikke noget med at vente til hun er våd først eller starte forsigtigt. Det er lige på og meget hårdt.

ANNONCE

BLÅFODET SULE

Udover at have et par ret seje fødder, så kan den blåfodede sule altså også et par trick på dansegulvet. Parringsdansen ligner noget fra Stiflers danceoff i American Pie - The Wedding, men den er åbenbart ganske effektiv.

Og selv om dansen ser ganske yndefuld ud, bliver der ikke sparet på hverken bid eller hak under akten, hvor det nærmest ser ud som om, hunfuglen bliver voldtaget. 

ANNONCE
4 dyr, der har meget mærkeligere sex, end du nogensinde får

RUREN

Man siger at størrelsen ikke betyder noget, men det gør den, hvis man er en rur. Det lille krebsdyr har en penis, der er 40 gange længere end dens krop. Det sender den selvfølgelig ind på første pladsen over de største forholdsvise peniser i dyreverdenen.

 

Så du også: Klunkeknusende fisk fanget i amerikansk sø

 

Og hvorfor er den så så lang? Det er den, fordi ruren bruger den til at afsøge havbunden med i jagten på hunner. Tænk, hvis du bare lige kunne sende din penis ud på dansegulvet. Det ville dæleme være praktisk, indtil nogen trådte på den...

ANNONCE

EDDERKOP-ABEN

De er nogle rigtig lystige dyr de kære edderkop-aber, men det forstår man egentlig godt. Hunaberne har nemlig en voldsomt forstørret klitoris, der nærmest ligner hannernes penis i størrelsen, så det er absolut ikke svært at finde den.

Forskerne har ikke nogen forklaring på fænomenet, som kun kendes fra netop den type aber.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt