Magasinet M!

4 film, du skal se i marts

Will Smith og den überlækre Margot Robbie slår pjalterne sammen,Sean Penn laver en Liam Neeson og dræber alt på sin vej og en dansk krigsfilm om 2. verdenskrig. Her er 4 film, du SKAL se i marts-måned.

4 film, du skal se i marts
Chappie

Premiere: 5. marts

Med: Hugh Jackman, Sigourney weaver

Derfor skal du se den: Det er den sydafrikanske filminstruktør Neill Blomkamp, der stå bag Chappie. Manden der gav os den geniale District 9 fra 2009. Og så har Chappie Hugh Jackman på rollelisten. Så helt galt kan det da ikke gå. Eller?

Derfor skal du holde dig langt væk: Husker du Elysium fra 2013. Den havde også Neill Blomkamp som instruktør og Matt Damon på rollelisten. Alligevel stank filmen noget så grusomt. 

ANNONCE
4 film, du skal se i marts
Focus

Premiere: 5. marts

Med: Will Smith, Margot Robbie

Derfor skal du se den: Vi elsker Heist-genren på mmm. Og vi elsker Margot Robbie - efter hun smed alt tøjet i The Wolf Of Wall Street - endnu mere. 

Derfor skal du holde dig langt væk: Engang kunne du være helt sikker på, at underholdningsværdien var i top, hvis Will Smiths navn figurerede på filmplakaten. Men så medvirkede Will Smith i M. Night. Shyamalans After Earth. Som han også producerede. Enough said.

ANNONCE
4 film, du skal se i marts
9. april

Premiere: 12. marts

Med: Pilou Asbæk, Lars Mikkelsen

Derfor skal du se den: Du bliver så pissemeget klogere i skolen og slipper for at læse side op og side ned for at kunne snakke med om 2. verdenskrig. Og så er Lars Mikkelsen indbegrebet af badass. 

Derfor skal du holde dig langt væk: Vi har endnu ikke tilgivet Pilou Asbæk for 1864. Og for at se passivt til mens en stakkels ko på det groveste bliver voldtaget. 

ANNONCE
4 film, du skal se i marts
The Gunman

Premiere: 19. marts

Med: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem

Derfor skal du se den: Sean Penn er übercool. Og i The Gunman laver han en 'Liam Neeson' og dræber alt på sin vej. Og du husker godt, hvor vanvittigt fed Taken var, ikke? 

Derfor skal du holde dig langt væk: Taken 2 og 3. What the actual fuck? De to film var perfekte eksempler på, at selv den mesr cool skuespiller i Hollywood ikke kan trække et makværk op på et respektabelt niveau. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE