Magasinet M!

4 flabede ferie-pranks

Har du fået tjansen med at passe en af dine venners lejlighed, mens han selv er på ferie? Så skal han da næsten have en lille overraskelse, når han kommer hjem...

4 flabede ferie-pranks

1. PLASTIKHAVET

Det skal du bruge: En masse hvide plastikkrus, vand, tålmodighed og god tid.

Denne lille joke kræver en masse arbejde, men er absolut sliddet værd. Det går i al sin enkelthed ud på at fylde alle plane overflader i din vens lejlighed med plastikkrus fyldt med vand - gulvet, hylderne, bordene. Lejligheden skal være dækket med potentielt vandspild. Der skal lige være plads til, at han kan åbne yderdøren, men derudover skal det være umuligt for ham at komme nogen steder uden at vælte kopper.

Tip: Husk at starte i hjørnet længst væk, så du ikke lukker dig selv inde.

Pis-af-faktor: 5 af 6

ANNONCE
4 flabede ferie-pranks

2. BALLON-SJOV

Det skal du bruge: Balloner, glimmer, mel, vand og evt. en pumpe.

Hvis din ven kommer hjem til en lejlighed fyldt med oppustede balloner, hvad tror du så, han gør som det første? Rigtigt - han begynder sikkert at baldre ballonerne for at få dem væk. Men hvad han ikke ved, er, at du selvfølgelig har puttet glimmer, mel, vand og andre rare sager i nogle af ballonerne. Så er oprydningen lige pludselig ikke så nem mere... Sørg for, at det ikke bliver dig, der bliver udsat for ballon-bonanza'en først, og kom i gang med at puste.

Tip: Sørg for ikke at putte vand i de balloner, der er tæt ved elektriske installationer.

Pis-af-faktor: 4 af 6

ANNONCE
4 flabede ferie-pranks

3. KABOOM!

Det skal du bruge: Sprængsnore og gaffatape.

Byd din ven velkommen hjem med... ja, ikke et ordentligt brag, men en masse små. Start med at sætte tape på begge ender af sprængsnoren. Fastgør snoren til hoveddøren, så det ene stykke tape sidder på dørkarmen og det andet stykke på selve døren. Når din ven åbner døren, får han sit livs forskrækkelse. Samme finte laver du i alle skabe, under bøger, toiletbrættet, madvarer og hvad du ellers kan finde på. Så burde der være chok nok til flere dage.

Pis-af-faktor: 3 af 6

ANNONCE
4 flabede ferie-pranks

4. LORTEGAVER

Det skal du bruge: Gavepapir, stanniol eller andet, der kan bruges til indpakning.

Den mest tidskrævende prank går ud på simpelthen at pakke alle din vens ting ind i papir, husholdningsfilm, gaffertape (den er ond) eller noget helt fjerde. Pak hans bøger, glas, gafler, knive, tøj (sokker enkeltvis), tv, sofapuder, cd'er osv. ind. Det er hårdt arbejde, mens hvis I er nogle stykker, kan I drikke lidt øl undervejs og grine af, hvor lang tid det kommer til at tage for jeres ven at pakke ud.

Tip: Lærlingen optræder i en video på YouTube, hvor han udfører pranken. Søg på 'Brown Prank Project'.

Pis-af-faktor: 6 af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt