Magasinet M!

4 geniale øvelser, der får dine overarme til at svulme

Glem alt om maskinerne, hvis du vil have kæmpestore biceps. Alt du skal bruge til disse simple øvelser er motivation og vægte.

4 geniale øvelser, der får dine overarme til at svulme

Hvis der er noget, pigerne godt kan lide, er det et par svulmende biceps, som de kan røre ved. Og det er slet ikke en umulig opgave at få. Her er fem geniale øvelser, som vil få dine overarme til at vokse med lynets hast:

PUSHUP POSITION HAMMER CURL

Det skal du bruge: To håndvægte

Sådan fungerer den: Du træner både overarmene ved at lave curls og ved at holde balancen og din kropsvægt med den anden arm imens. Som en lille bonus er øvelsen også genial for din mavemuskler.

Læste du: 6 fede øvelser til at få større brystmuskler

ANNONCE

CONCENTRATION CURL

Det skal du bruge: En håndvægt

Sådan fungerer den: Ifølge forskere fra University of Wisconsin er Concentration Curls den mest effektive bicepsøvelse, fordi man presser armen ind mod låret og dermed isolerer biceps-musklen.

INCLINE DUMBBELL CURLS

Det skal du bruge: To håndvægte

Sådan fungerer den: Fordi dine arme hænger frit og du sidder i en tilbagelænet position, er det svært at bruge andre muskler til at hjælpe i løftet, hvorfor løftet udføres koncentreret af biceps.

Så du også: Den her vanvittigt simple øvelse kan give dig den vildeste sixpack

ANNONCE

BARBELL CURL

Det skal du bruge: Vægtsatng med et par vægte

Sådan fungerer den: De fleste er i stand til at løfte mere med en vægtstang i forhold til med løse håndvægte, så med denne øvelse kan du lægge ekstre vægt på. Det er vigtigt, at du kun løfter med armene og ikke læner tilbage i kroppen, hvis du vil have det maksimale udbytte.

Relateret indhold: Her er den ultimative psuhup, der dobbelt så effektiv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce