M!

4 geniale ting du skal streame i juni på de danske streamingtjenester

Zombier, vampyrer og fængselskvinder er nøgleordene i noget af det nye, du kan og bør streame i juni måned.

4 geniale ting du skal streame i juni på de danske streamingtjenester

Fear the Walking Dead - sæson 3

Genre: Zombie-horror
Premiere: 5. juni
Hvor: HBO Nordic
Med: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane med flere

Om: The Walking Dead-spinoffen er endelig tilbage med sin tredje sæson. Fear the Walking Dead, der foregår før The Walking Dead - altså op til det rædselsvækkende zombieudbrud - er nået til et klimaks. Vores hovedpersoner befinder sig i grænseområdet mellem USA og Mexico, hvor al kaos hersker. Her skal de forsøge at komme tilbage til familielivet og genopbygge det samfund, der er ved at krakelere. Hvis du ikke kan vente på den ottende The Walking Dead-sæson, der kommer til efteråret, er det her et meget godt bud på, hvordan du får slukket din zombie-tørst.

Orange is the New Black - sæson 5

Genre: Komedie-drama
Premiere: 9. juni
Hvor: Netflix
Med: Taylor Schilling, Michael Harney, Kate Mulgrew med flere

Om: Tilbage til kvinderne i fængslet i Litchfield; sæson 5 af hitserien Orange is the New Black får nemlig premiere lige om lidt. Inden du læser videre, må vi lige råbe SPOILER til dem, der endnu ikke har set serien? Godt så! Efter Poussey er død, gør fangerne oprør. Et oprør, der hurtigt eskalerer. De indsatte må nu stå sammen som aldrig før og kæmpe for retfærdighed og for at blive respekteret, hvilket selvfølgelig skaber ukontrollerbar kaos på fængselsgangene. Hele sæson 5 foregår i realtid og udspiller sig over tre dage. Vi glæder os til gensynet.

Preacher - sæson 2

Genre: Sort-komisk actionhorror
Premiere: 27.juni
Hvor: Viaplay
Med: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga med flere

Om: Endelig. En af sidste års helt store serieåbenbaringer er tilbage med den længe ventede anden sæson. De første 10 afsnit var en blanding mellem hypervoldelig tegneserie-splat og yderst sort, satirisk komik, hvilket formentlig også kommer til at gøre sig gældende i den nye sæson. Her drager Jesse, Tulip og Cassidy nemlig ud i de store amerikanske vildmarker for at finde Gud, der - hvis du har set den - som bekendt forsvandt i første sæson. Det lyder skørt, og det er det også. Men for satan, hvor er det bare underholdende. 

Okja

Genre: Adventure
Premiere: 28. juni
Hvor: Netflix
Med: Tilda Swinton, Paul Dano, Seo-Hyun Ahn med flere

Om: Manden, der stod bag den undervurderede Snowpiercer, koreanske Bong Joon Ho, er tilbage. Denne gang med en Netflix Original. I Okja følger man pigen Mija, som er blevet opfostret af den dyrelignende rare kæmpe Okja. Nu har et multinationalt selskab så i sinde at kidnappe Okja - en ting, som Mija vil risikere alt for, ikke kommer til at ske. Man fristes til at sige, at Okja ligner en form for Where the Wild Things Are Vol. 2, og er det tilfældet, kan du vist godt finde lommetørklæderne frem. 

Del