Magasinet M!

4 grunde til, at juni bliver den vildeste biografmåned

En ny Terminator-film med selveste Arnold tilbage i sin ikoniske rolle, Jurassic World åbner endelig, en gyser, der har skræmt hele USA fra sans og samling og Entourage The Movie. Det er, hvad juni-måned byder på.

4 grunde til, at juni bliver den vildeste biografmåned

It Follows 

Premiere: 4. juni

Med: Det' lige meget, du kender dem ikke alligevel

Vi kan ikke huske, hvornår en gyser har fået så gode anmeldelser. Lige nu har It Follows en rating på 96% på Rottentomatoes, hvilket er nærmest helt uhørt for gyser-genren. Men det ændrer ikke på, den skulle være ret awesome. Og endnu mere skræmmende.

Filmen handler om den smukke 19-årige Jay, der efter at have dyrket sex med en fyr, vågner op til en pænt skræmmende besked. Nej, hun har ikke fået klamydia, men til gengæld har hendes date smittet hende med en ond forbandelse. En forbandelse, der betyder, at et ansigtsløst væsen vil forfølge hende, indtil hun overfører ondskaben - ved at dyrke sex med én. Det lyder hjernedødt dumt, men skulle være åndssvagt skræmmende.

ANNONCE

Jurassic World

Premiere: 11. juni

Med: Chris Pratt, Bryce Dalls Howard, m.fl

Undertegnede elsker den første Jurassic Park-film. Ja, jeg vil faktisk kalde den for min all-time yndlingsfilm. Stærkt forfulgt af Terminator 2. Men den vender vi lige tilbage til. Toeren levede ikke helt op til den revolutionerende etter. Men mindre kan også gøre det. I treeren havde Steven Spielberg overladt roret til en anden. Den havde en masse dinoer. Og det er vist det eneste positive, der er at sige om den. Nu håber vi bare, at Jurassic World laver en 'Mad Max' og overgår originalen.

 

ANNONCE

Entourage

Premiere: 18. juni

Med: Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Kevin Dillon og Jeremy Piven

Kvinderne har deres Sex & The City, vi har Entourage. Vi vinder. Vi smækkede traileren op på mmm tidligere på året og den endte med at blive en af de mest sete videoer på vores site. Vi tror, I glæder jeg mindst ligeså meget som os til et gensyn med drengene på det store lærred. Og nå ja, så har den gudesmukke danske model Nina Agdal en rolle i filmen. Sammen med masser af andre smukke skønheder. Vi ses i biografen den 18. juni, Chase. 

ANNONCE

Terminator Genisys

Premiere: 25. juni

Med: En rynket cyborg, Khaleesi fra Game Of Thrones, Bruce Willis' søn i den elendige Die Hard 5 og ham der er bedste ven med aberne i den sidste Planet Of the Apes-film.

 

"I'll be back" har Arnold lovet gang på gang. Men vi må sgu indrømme, at vi aldrig havde regnet med at se ham tilbage i rollen som den ikoniske dræberrobot i en alder af næsten 70 år. Han var 'bad' (på alle måder) i den første Terminator-film, der endte med at blive hans helt store gennembrud. Han var legendarisk i Terminator 2, gammel i Terminator 3 og en dårlig computeranimation i den fjerde film. I 5'eren ser det ud til, han både er gammel og en elendig computeranimation (se 2:10 inde i traileren). Traileren afsløre meget, så er du advaret. Når det er sagt, håber vi så meget, at vores bange anelser bliver gjort til skamme og at vi bliver blæst bagover i biografen. Vi regner ikke med, at den kan leve op til den fantasiske toer. Men mindre kan også gøre det.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce