Magasinet M!

4 mænd med ansigtstatoveringer

Du ville sikkert gå i en stor bue udenom dem på gaden - men rent faktisk er de slet ikke så farlige. M! har mødt fire mænd med ansigtstatoveringer.

4 mænd med ansigtstatoveringer

Theis John Olsen, 25 år
Har sit eget eventbureau

 

Hvordan vil du selv beskrive dit udseende?
Jeg elsker det. I virkeligheden er den her livstil lidt feminin, for man går jo helt vildt op i sit udseende, når man ser sådan her ud. De fleste botox- og silikonepiger kan altså godt pakke sammen, det jo både dyrt, og man ligger sindssygt mange timer i stolen. Jeg har for 250.000 kroner indtil videre, og jeg ender nok på den halve million, før jeg er færdig.

Hvordan reagerer andre på dit udseende?
I byen skal folk altid over at røre. Alle har en mening om det, og du kan ikke være i fred.
Det er vildt så mange damer, der er vilde med det. Forleden var der en på facebook, der skrev: "GIFT DIG MED MIG!!"

Har dit udseende nogensinde været et problem for dig?
Jeg har lidt overvejet at søge job i Netto bare for at bevise, at man godt kan. Jeg føler mig for god til at komme et sted, hvor de ikke vil lukke mig ind, så på et tidspunkt tænkte jeg: "Fuck det, jeg åbner mit eget," og så åbnede vi klubben Katten efter Musen, hvor der var åbent for folk med tusser. Men altså kig på mig, før du afviser mig i døren. Jeg har blomster op ad halsen, smiler og ser sød ud.

Hvordan tog du beslutningen om at få ansigtet lavet?
Jeg gider ikke lade mig begrænse af, hvad andre mener om mig. Dem der siger, at nu er du fucked, fordi du er tusset på hænderne og i hovedet og "vi ses på kontanthjælp". Niks, jeg har et stort eventfirma, der kører, og jeg laver indsamlinger til hjemløse. Det er en slags velovervejet protest. Det er mit liv, og jeg har det ene. Jeg kommer ikke til at ærgre mig over noget, jeg ikke fik gjort, når jeg bliver gammel.

Hvordan har du det med at blive forbundet med rockermiljøet?
Jeg var jo bevidst om det fra starten, men dem, der kender mig, ved jo godt, at jeg ikke er rocker, og jeg behøver bare at åbne munden, så ved du, jeg ikke er en del af det. Jeg elsker at tage røven på folk på den måde. Det jo heller ikke tatoveringen, der slår dig, det er mig der slår dig. Guns don't kill people, people kill people

ANNONCE
4 mænd med ansigtstatoveringer

Kaspar Sort, 38 år
Tatovør hos Tattoo World Vesterbro

 

Hvordan reagerer andre på dit udseende?
Når jeg snakker i telefon med folk, snakker de til mig på én måde, når jeg så møder dem i virkeligheden, taler de helt anderledes til mig, uanset hvor høflig jeg er. Men jeg får flere positive kommentarer, efter jeg har fået lavet ansigtet i forhold til før, hvor jeg kun havde på halsen og hænderne. Jeg har også prøvet, at folk gerne ville tusses af mig, bare fordi jeg ser ud, som jeg gør. Men man kan altså heller ikke stole på en tatovør, der ikke er tusset i ansigtet.

Hvorfor valgte du at blive tatoveret i ansigtet?
Jeg får tit lavet impulsive tatoveringer, men ansigtet har jeg mandet mig op til, siden jeg for 20 år siden så den halvsides tatovering, som knægten får i Once We Were Warriors. Men hvis jeg stadig skulle arbejde som maskinarbejder, havde jeg ikke gjort det, for så er det er jo ikke til at få et arbejde.

Hvad er det mest smertefulde, du har fået lavet?
Brystvorterne! De der nippels, det var fandeme ikke sjovt. Jeg havde de flotteste a-skåls bryster dagen efter, de var helt hævede, og det så farligt ud.

Er det nogensinde gået galt?
Fire gange på de 600 timer, jeg har ligget under nålen. Jeg har lige haft infektion i benet og måtte på antibiotika. Man skal altså tage det seriøst, der skal ingenting til, én lille bakterie.

Har du en grænse?
Ja, jeg har to ting, der ikke skal tusses. Den anden halvdel af ansigtet og nosserne. Der sætter jeg grænsen, alligevel så har jeg da overvejet det, bare lige for at prøve. Men alt andet SKAL tusses og er allerede mere eller mindre tusset.

ANNONCE
4 mænd med ansigtstatoveringer

David Christian Hamilton, 24 årJobsøgende

 

Har dit udseende nogensinde været et problem for dig?
Det er umuligt at få et job, hvis det ikke er et håndværkerjob. Der er mange job, jeg ikke ville kunne få. Også selvom jeg var uddannet, ville jeg ikke blive ansat, på grund af mit udseende. Men altså, det er jo mig selv, der har valgt at se sådan her ud, så jeg må bare bide i det sure æble.

Hvordan reagerer andre på dit udseende?
Folk kigger helt sindssygt. Jeg lægger ikke så meget mærke til det mere, men hvis jeg går sammen med en ven eller veninde, så ser de alle dem, der vender sig efter mig. Det sker, at folk kommer over og spørger til tusserne og siger, at de synes, det er fedt. Men det er måske ikke så tit, at man lige går hen til en, der er sådan helt overtusset. Jeg var til en fest for nogle år siden. Der var en pige, som ikke ville være i nærheden af mig.

Hvordan føles det egentlig at blive tatoveret i ansigtet?
Hvis du har gået længe og været bange for smerten, så bliver du faktisk overrasket over, at det ikke gør mere ondt. Men jeg synes ikke, det er så sjovt at sidde i stolen mere, det gør sgu ondt, og man kan jo ikke nøjes med 10 minutter, for så når du ingenting.

Hvornår startede du?
Jeg blev nok inspireret af min storebror, for han var tatoveret, da jeg var lille. Nu har jeg så bare overhalet ham. Jeg fik min første, da jeg var 17 år, men jeg vil jo gerne kunne se mine egne tusser, så jeg fik lavet den i ansigtet, hvor der står Dannebrog, da jeg var 18. Omkring de 20-21 år tog det så overhånd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce