Magasinet M!

4 ting, der ikke kræver meget af dig, men imponerer din kæreste

"Hvis din kvinde er, som kvinder er flest, så craver hun forskellig mad. Hele tiden"

Sommetider er det de helt små ting, der gør forskellen. Også når det kommer til din kærestes humør. Du behøver nemlig ikke at diske op med 20 langstilkede røde roser og en tur på Michelin restaurant, før hun sætter pris på det. Faktisk er det ofte de helt små ting, du nemt kan gøre i hverdagen, der giver point i bogen. De helt små ting, som ikke kræver specialt meget af dig. Så har hun været lidt sur på det sidste, eller trænger du til ekstra point i bogen? Så har vi hjælp at hente lige her.

1) Overrask hende med hendes seneste craving

Hvis din kvinde er, som kvinder er flest, så craver hun forskellig mad. Hele tiden. Og ofte når den craving at skifte, inden hun får den indfriet, fordi hun ikke selv får gjort noget ved det. Men det kan du i stedet gøre. Har hun de sidste par dage snakket nonstop om den dér gulerodskage med frosting eller de dér sprøde fritter med trøffelmayo, så overrask hende med dem. Jeg siger dig, du bliver dagens helt i skysovs, og de næste muligheder er nærmest unødvendige. 

2) Tag opvasken, tøjvasken eller andet husligt 

Er hun ikke det store madøre (eller på kur!), kan det godt være, du ikke bliver populær med sprøde fritter. Det gør du til gengæld, hvis du tager opvasken. Sommetider kan tanken om den ventende opvask ødelægge hele ens dag, og det arbejde, du skal ligge i at præsentere et synligt køkken for hende, når hun kommer hjem, vil med garanti kunne betale sig for dig.. 

3) Hold hjemme dateaften med hendes yndlingsfilm (også selv om det er The Notebook!)  

Er budgettet ikke lige til at invitere ud på den helt store date? Det er lige meget, bare du sørger for at gøre noget hyggeligt ud af det derhjemme. Hav tæpper, popcorn og hendes yndlingsfilm klar og se den med hende - uanset om det er Star Wars eller Mean Girls. Måske bliver hun så glad for overraskelsen, at filmen alligevel bliver lige meget..

4) Lav tømmermændsmad til hende

Jeg synes engang, det var vildt romantisk, når min daværende kæreste lavede pølsemix til mig, når vi havde tømmermænd. At han rent faktisk gad rejse sig og med dundrende hovedpine bevæge sig ud mellem gårsdagens beviser på denne dags tømmermænd og lave fritter til mig. Dét er kærlighed lige der. Og heldigvis er tømmermændsmad ofte nemt at lave, så hvis du ved at smække en toast sammen, pludselig kan blive helt romantisk, er det så ikke de 5 minutters arbejde værd? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE