Magasinet M!

40 og stadig fucking fræk

Det kan godt ske, at de er dobbelt så gamle som dig. Men nøj, hvor er de stadigt lækre...

40 og stadig fucking fræk
Salma Hayek - 44 år
Salma Hayek slog for alvor igennem på det hvide lærred i den geniale actionfilm Desperado med flødebollen Antonio Banderas tilbage i 1995. Filmens genialtet skyldtes ikke mindst den dengang kun 29-årige og superlækre Hayeks blotte tilstedeværelse. Siden er det blevet til en del mere eller mindre seværdige film. Hayek er dog på ingen måder blevet mindre lækker med årene, snarere tværtimod.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Halle Berry - 44 år
Det var først relativt sent, at vi fik superlækre Halle Berrys bryster at se på film for første gang. For på trods af en lang filmkarriere var det først i 2001 i Swordfish, at den kønne dame i en alder af 35 år blottede sine perfekte bryster. Vi ved ikke om, hun fik smag for det nøgne look, men i Monster's Ball fra samme år går hun all in i en ret heftig sexscene. En rolle, der oven i købet gav hende en Oscar. Vi gætter på at Oscar-akademiet bestod udelukkende af (liderlige) mænd netop det år.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Elle Macpherson - 46 år
Alderspræsidenten i det frække selskab. De fleste kender nok Elle Macpherson som Joeys usandsynligt lækre room-mate i tv-serien Venner. Men den australske model har faktisk en ret lang filmkarriere bag sig. Bl.a. har 'The Body', som hun bliver kaldt grundet sine perfekte former, optrådt - nøgen - i bl.a. Sirens fra 1994. En film, der varmt kan anbefales på trods af Hugh Grants irriterrende tilstedeværelse.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Courteney Cox - 46 år
Vi lærte hende alle at kende (og elske) som den emsige og neurotiske Monica i tv-sitcom'en Venner. Venner nåede at køre over skærmen i hele 10 år og sluttede i 2004, hvor Courteney Cox på det tidspunkt var fyldt 40 år. I Hollywood er det lig med pensionsalderen for kvinder. Derfor var det vel også de færreste, der havde regnet med at se noget til Courteney Cox igen. Heldigvis fik hun hovedrollen i en ny tv-serie, der handler om en middelaldrende ejendomsmægler og hendes hang til yngre fyre. Og det i en alder af 45 år. Godt gået.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Helena Christensen - 41 år
Én af verdens største og bedst betalte modeller. Og så er hun dansk. Hvis Helena Christensen ikke er Danmarks lækreste babe, står hun helt klart øverst på skamlen i kategorien 40+. Hun fik sit helt store gennembrud i Chris Isaaks musikvideo, Wicked Game, fra 1989. En efterhånden legendarisk musikvideo, der i år blev forsøgt kopieret af Medina og chokoladesmølfen Burhan G.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Maria Bello - 43 år
Har du set A History Of Violence med danske Viggo Mortensen i hovedrollen? Det burde du. For pivfrække Maria Bello spiller hans supersexede kone, der i en fantastisk scene overrasker sin mand i cheerleader-uniform - og intet inden under. Hun fik sit store gennembrud på det hvide lærred i tøsefilmen Cayote Ugly, som dog alligevel bør ses på grund af filmens enorme udbud af verdensklasse babes.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Mayianne Dinesen - 44 år
Der er én grund til at se Kanal 4. Og hun hedder Mayianne Dinesen. Den skønne tv-vært startede sin karriere inden for medieverdenen i 1992 som vært for P3, og har for nylig afsløret, at hun var kæreste med musik-gnomen Prince i perioden 1989 - 1990.  
40 og stadig fucking fræk
Monica Bellucci - 46 år
De fleste drengerøve og filmelskere fik øjnene op for denne italienske godte i 2003, da hun medvirkede i 2. del af Matrix-trilogien, Matrix Reloaded. Måske kombinationen af et meget nedringet kostume og enorme bryster havde noget at gøre med, at vi lagde mærke til hende. Bellucci har desuden medvirket i den ubehagelige film Irréversible, som indeholder historiens måske mest brutale voldtægtsscene på film.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Naomi Watts - 42 år
Vi kender hende fra The Ring, King Kong, Eastern Promises og den Oscar-nominerede Mulholland Drive. 42-årige Naomi Watts har trods sin relativt unge alder en lang filmkarriere bag sig og havde allerede sin første rolle i 1986. Den blonde babe er desuden ikke bange for at smide tøjet på film.
ANNONCE
40 og stadig fucking fræk
Jennifer Aniston - 41 år
Jennifer Aniston er uden tvivl den af 'Vennerne', der har klaret sig bedst siden tv-seriens sidste afsnit rullede over skærmen i 2004. Faktisk har hun spillet med i hele 10 spillefilm, siden hun sagde farvel til sin rolle som den forkælede Rachel Green i Friends. Noget ingen af de andre 'Venner' har formået. Måske det har noget at sige, at Jennifer Aniston er svinelækker?
ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt