Magasinet M!

5 af de mest ventede spil i 2015

Det kan godt være, det alle sammen er opfølgere til tidligere spilsucceser, men der er satme godt nok lagt i kakkelovnen til et monsterår på spilfronten.

5 af de mest ventede spil i 2015
The Witcher 3: Wild Hunt

Hvornår: 19. Maj

Platform: PC, PS4 og Xbox One

Hvorfor: Fire år har det nye The Witcher-spil været undervejs. 2'eren, som var et af de bedst anmeldte i 2011, var ekstremt detaljerigt og havde en imponerende, kompliceret og politisk storyline. Og 3'eren ser ud til at komme til at toppe det med en endnu større fantasy-verden, hvor gigantiske, dødbringende væsener bare venter på at angribe dig på din færd. Det kan godt være, at det kræver 40gb diskplads på din PC og 50gb på din PS4, men det bliver med garanti også nervepirrende, mentalt udmattende og virkelig blodigt.

ANNONCE
5 af de mest ventede spil i 2015
Batman: Arkham Knight

Hvornår: 2. Juni

Platform: PC, PS4 og Xbox One

Hvorfor: Rocksteady fortsætter ufortrødent med at smide det ene fede Batman-spil ud efter det andet. Nu er de klar med det fjerde i rækken, som ser ud til at blive endnu mere dystert og detaljeret end forgængerne. Denne gang er fire af de helt store superskurke gået sammen om at få kål på Batman; nemlig Scarecrow, Pingvinen, Two-Face og Harley Quinn. Om det skal lykkes dem er helt og holdent op til dig.

ANNONCE
5 af de mest ventede spil i 2015
Halo 5: Guardians

Hvornår: Efteråret 2015

Platform: Xbox One

Hvorfor: Sci-Fi-sagaen fortsætter, og en ny karakter melder sin ankomst i 343 Industries' kommende spil i Halo-serien. Agent Locke er en aggressiv Spartan-soldat, hvis mål er at finde den velkendte Master Chief, som er forsvundet, efter en krig er brudt ud. Kan du ikke vente på, at det bliver efterår, kan du allerede nu tjekke en betaversion ud af spillets multiplayer-del, hvor du kan få lov til at prøve de seje, nye karakterer.

ANNONCE
5 af de mest ventede spil i 2015
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Hvornår: Sidst i 2015

Platform: Xbox One

Hvorfor: Der er altid grund til at glæde sig, når Konami smider et nyt Metal Gear Solid-spil på banen. Vi er nået til 1984 i den komplekse historie. Snake er vågnet op efter ni år i koma, og han bliver leder for en ny gruppe af lejesoldater. Sammen skal de finde de mænd, som var ansvarlige for ødelæggelsen af den militærenhed, Snake var i front for, sidst i det forrige Metal Gear Solid-spil. Det er så at sige tid til hævn.

ANNONCE
5 af de mest ventede spil i 2015
Uncharted 4: A Thief's End

Hvornår: Sidst i 2015

Platform: PS4

Hvorfor: Der er langt fra det populære Crash Bandicoot til Uncharted, når man snakker om spiludviklerne Naughty Dog. Alligevel er det de to spil, der har defineret dem gennem de sidste mange år. Og med The Last of Us forrige år slog de for alvor deres navn fast som en af de førende på markedet. Med Uncharted 4 er der lagt op til noget af det ypperste for, hvad der rent grafisk er muligt netop nu. Det bliver et action-packed, karakterdrevent Indiana Jones-eventyr, der meget vel kan gå hen og blive Naughty Dog's største præstation hidtil.

ANNONCE
Del

Seneste nyt