Magasinet M!

5 breakups du sikkert kan genkende

Jeg fik engang at vide, at man skal kysse mange frøer, før man finder sin pris, og selvom det er et ret corny saying, så ér der jo egentlig noget om det. Det er vel de færreste af os, der rammer rigtigt første gang, og det betyder også, at man på et tidspunkt kan kigge tilbage på flere forliste forhold. Og dermed også ret mange breakups. 

Og breakups er jo aldrig ens. Der er nogen, der ender godt. Der er nogen, der ender mindre godt. Og så er der dem, der udløser 3. verdenskrig. 

Din første kærlighed

Uanset om du fik din første kæreste i børnehaven eller på gymnasiet, er det ret sikkert, at det er én, du vil huske. Især hvis det har været en seriøs kæreste, som du måske i dine unge år troede, du egentlig skulle være sammen med resten af livet. Men sådan gik det tydeligvis ikke.. 

"Vi er ikke kærester, vi ses bare"

Hvornår man egentlig er kærester er en hel snak for sig selv og varierer selvfølgelig også fra person til person. Men ofte sker det, at man er nødt til at ende et forhold, før det når til kærestestadiet, men hvor man alligevel har set hinanden så meget, at man er nødt til at "slå op" og ikke bare kan lade forholdet flyde ud. Man skulle måske tro, at det var lettere at gøre, når forholdet ikke er defineret, men sommetider kan det gøre det hele meget værre, fordi der ofte er en, der lægger mere i forholdet end den anden. 

Dårlig timing

Timing is everything. Også når det gælder dating. Det kan være et udenlangsophold, det kan være en aldersforskel, der er svær at se bort fra, fordi I er forskellige steder i livet, eller det kan være den klassiske med, at man lige er kommet ud af et andet forhold. Uanset hvad betyder timing virkelig meget og kan være grunden til mange forliste forhold. Det værste ved timing er, at det jo selvsagt kan ændre sig gennem tiden, men så kan det meget vel være for sent.. 

Ghosting

Den digitale verden har frembragt en hel ny form for breakups: Ghosting. Kort fortalt stopper man bare med at svare personen i stedet for ærligt at sige, at man ikke vil ses mere. Og det er nok det dummeste, man kan gøre. Uanset om du er den, der bliver ghostet eller den, der vælger at gøre det, så gør det ikke situationen bedre for nogen af jer. Det er aldrig sjovt at sige til en, man ikke vil ses mere, specielt ikke hvis vedkommende fortsat gerne vil ses, men gør det alligevel. Det er bare god stil. 

Det evige on/off forhold

Hvis du lige nu sidder og smiler halvt genkendende, halvt opgivende, så ved du sikkert præcis, hvem jeg taler om. Den der person, man ses med igen og igen kun for at afslutte det igen. Og igen. Og efter hver gang tænker man, at nu er det slut. Helt slut. Men så bliver klokken 5 i lidt for mange gin og tonics og fuldebeskeder, og here we go again. Højst sandsynligt stopper sådan et forhold først, når en af jer får en fast kæreste. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt