Magasinet M!

5 Distortion-fester på Nørrebro, du ikke må misse

Når Distortion Festival starter i dag kl. 16 forvandles Nørrebro til en kæmpe gadefest med tusindvis af mennesker. Vi giver dig her fem fester, hvor det kommer til at gå helt amok.

5 Distortion-fester på Nørrebro, du ikke må misse

BLUNT & AMOK

Event: Block Party x Nørrebro

Hvor: Nørrebrogade 74

Hvorfor: De beskriver selv deres inspiration som værende hentet "gennem utallige fester med vodkasjusser, dværge, tung bas og masser af røg". Især den tunge bas bliver noget nær alt-destruerende, når Eloq blandt andet gæster eventet.

BARNDOMMENS GADE 

Posted by Frederik Kollberg on 21. maj 2015
ANNONCE

Event: Kongsted & Butchers

Hvor: Nørrebrogade 74

Hvorfor: Hvis du vil høre temasangene fra Turtles, Pokemon og Super Mario, er det her the place to go. Den store vinder fra Danish Deejay Awards, Kongsted, er blandt andre en af de DJ's, der fyrer op for den fedeste, nostalgiske fest.

CAMP LUKSUS

ANNONCE

Event: Fuld Heiss

Hvor: Ahornsgade 5

Hvorfor: Hvis du nogensinde har været på Roskilde Festival, kender du helt sikkert de gigantiske L-U-K-højtalere. Nu er de parat til at destruere Nørrebro, og de har lovet, at alle er velkomne til at ønske en sang (gå i tænkeboks. Nu!).

RUST & GRØD 

 

ANNONCE

Event: Streetparty & Dancebattle

Hvor: Guldbersgade 8

Hvorfor: Der er lagt op til kæmpe dancehall-fest, når spillestedet Rust slår pjalterne sammen med grødbaren Grød. Wafande, Kaka, Vild $mith og Johnson er blot nogle af de kunstnere, der lægger vejen forbi Guldbergsgade.

RED BULL STUDIOS LIVE 

#GADEKRYDS: Distortion med 5 ord

Det er ikke let at beskrive DISTORTION med 5 ord, men Marvelous Mosell, Benal og co. har forsøgt! Se dem alle til #GADEKRYDS: on.fb.me/1FAFCgo

Posted by Red Bull Studios on 29. maj 2015
ANNONCE

Event: Red Bull Studios Live

Hvor: Blegdamsvej 40

Hvorfor: Red Bull fyrer op for Nørrebros måske nok største fest på den smukke Blegdamsvej. Og sikke et lineup. Emil Stabil, Lord Siva, Tue Track, Medina og ikke mindst mother fucking Suspekt kommer til at give dig en fest, du helt sikkert ikke lige kommer til at glemme foreløbigt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce