Magasinet M!

5 DJ's du skal se til Distortion Ø i weekenden

Distortion skifter gaderammerne ud med mere festival-vante omgivelser, når de rykker til Refshaleøen i dag og først lukker ned tidligt søndag morgen. Vi giver dig her fem DJ's, du skal se fredag og lørdag.

5 DJ's du skal se til Distortion Ø i weekenden

ELOQ

Hvor: Red Bull Music Academy Stage

Hvornår: Fredag kl. 20.30

Hvorfor: Den danske bas-DJ, August Fenger alias ELOQ, har de seneste par år vist sig som et af de største danske DJ-navne udenfor house-genren. Hans musik er kendetegnet tung bas og hård, melodiøs hip hop, som kan sætte selv den mest døde fest i gang.

SIMON DOKKEDAL

ANNONCE

Hvor: Field Hospital Tent

Hvornår: Fredag kl. 01.00

Hvorfor: Du kender Dokkedal som den ene halvdel af Den Sorte Skole. På Ø-arrangementet er han klar til fyre op for en kæmpe fest fredag nat, hvor der helt sikkert står mash-up øverst på menukortet. Vi husker i hvert fald en temmelig uforglemmelig og legendarisk Den Sorte Skole-koncert fra Roskilde Festival 2010 (se ovenstående video).

ACTRESS

ANNONCE

Hvor: Royal Stage

Hvornår: Lørdag kl. 03.00

Hvorfor: Det er lidt af et scoop, Distortion har gjort sig, ved at få den britiske kunster Actress til Refshaleøen. Det mørke, industrielle miks af house og techno er i helt typisk Distortion-ånd og perfekt til de sene nattetimer.

DJ KOZE

Hvor: Teepee Tent

Hvornår: Lørdag kl. 01.00

Hvorfor: Den tyske DJ, Stefan Kozalla, har de senere år haft store succes under kunstnernavnet DJ Koze. Nu er turen så kommet til Refshaleøen, hvor han disker op med et miks af hip hop og house i et ambitiøst tre timer (!) langt sæt. Det bliver helt sikkert heftigt.

SIRIUSMODESELEKTOR

ANNONCE

Hvor: Red Bull Music Academy Stage

Hvornår: Lørdag kl. 02.00

Hvorfor: Trioen er en kombination af den lidt mere kendte tyske DJ-duo, Modeselektor, og den mystiske Siriusmo - også fra Tyskland. Og de har lovet en mærkværdig, men yderst spændende koncert, hvor publikum kommer helt rundt i genrespektret i form a euro crunk, acid rap, happy metal og psykedelisk elektro. Selv beskriver gruppen sig som "det vildest reunion af et band, som aldrig har eksisteret".

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce