Magasinet M!

5 fede actionspil

Her er 5 actionspil, du bare skal spille her i slutningen af 2011!

5 fede actionspil
Rage

Et Mad Max-inspireret og über-voldeligt fremtidsspil fra folkene bag klassikere som Doom og Quake. En asteroide har ramt Jorden og blæst hele verden i smadder, og små lommer af mennesker, mutanter og andet skidtfolk kæmper for overlevelse på og under de sørgelige rester. Og hvad er det mest oplagte at foretage sig, når stort set alle underholdningsmidler er blevet udryddet? At skyde med store våben og køre i endnu større biler, naturligvis! Rage lader dig løbe rundt til fods og stikke dit haglgevær op i grimme mutantfjæs på stribe - og køre vilde offroad-ræs a la Motorstorm. Lyder det ikke som en lækker cocktail?

 

 

ANNONCE
5 fede actionspil
4. Warhammer 40K: Space Marine

"WRROOUUUUMMMMMSPLAAAA-A-A-A-AAAAAT!" Lyden af en motorsav monteret for enden af en umuligt stor automatriffel, som saver en skrigende ork midt over, bliver bare aldrig gammel. Og det er med garanti det første, du kommer til at gøre igen og igen i Warhammer 40,000: Space Marine, som handler om ? Ja, at save orker over med en motorsav (og så lidt historie og andet udenomsgøgl). Spillet er med statsgaranti blottet for intelligent indhold og kedelige snakkesekvenser og er i stedet fyldt med futuristisk ultravold og fascistoide helte.

 

 

ANNONCE
5 fede actionspil
3. Call of Duty: Modern Warfare 3

Militærspillet, alle går og venter på i disse dage. De første to spil blev kæmpesucceser på særligt Xbox Live, hvor spillerne nu i flere år har terroriseret newbies med knife kills og headshots, og det hele bliver med hver ny version bedre, større og vildere. Historien er det sædvanlige sludder om russiske nationalister og forræderiske amerikanske officerer, og denne gang får vi også lov til at hærge rundt i New York. Men det er online mod og med andre spillere, at Modern Warfare leverer varen. Denne gang er der blandt andet tilføjet en ny Survival-spiltype, hvor op til to spillere skal kæmpe sammen om at overleve bølge efter bølge af fjender. Sublim underholdning!

 

 

ANNONCE
5 fede actionspil
2. Assassin's Creed: Revelations

Vi vil ikke bebrejde dig, hvis du for længst har opgivet at følge med i mytologien i Assassin's Creed-spillene - så længe du blot husker at spille Revelations, når det udkommer senere i år. Snigmorderen Ezio Auditore er blevet en halvgammel rad, men det har bestemt ikke gjort ham mindre dødbringende. Denne gang render han rundt i Konstantinopel og leder efter nogle nøgler til et gammelt bibliotek, som de åh-så-onde tempelriddere ikke gerne skulle have fat i, for ellers overtager de verden og alt dét der. Vi ved jo alle sammen godt, at det hele bare er en undskyldning for at spurte og springe rundt på hustage i gamle storbyer, mens vi laver spektakulære snigmord og patologisk bare må kravle op i alt, hvad der ser højt og uindtageligt ud.

 

 

ANNONCE
5 fede actionspil
1. Battlefield 3

Modern Warfare er måske navnet på alles læber, når man spørger efter det bedste krigsspil online, men svenske DICE, der for mange år siden skabte genren med deres Battlefield 1942, er tilbage på banen med Battlefield 3. Og det ser sygt flot ud. Du vælger en klasse - Assault, Support, Engineer eller Recon - og derefter kaster du dig ellers ud i kæmpestore slag med alt fra droner til helikoptere. Spiller du på pc, kan du spille store kaoskampe med helt op til 64 spillere, og banerne vil også være større end på konsollerne. Frostbite 2-grafiksystemet sørger for at levere knivskarpe og smukke omgivelser, mens blandt andet animationssystemet fra FIFA-fodboldspillene gør soldaternes bevægelser meget mere livagtige end før. Du kan roligt begynde at lydisolere dit spillerum allerede nu ...

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce