Magasinet M!

5 fede acts du skal se på Roskilde Festival onsdag

Legendarisk thrash-metal og tung, tung hip-hop er noget af det, du kan opleve på Roskilde Festivals første musikdag.

5 fede acts du skal se på Roskilde Festival onsdag

TIL HEAVYROCKEREN

Hvem: Slayer

Hvor: Arena

Hvornår: 19.30

Hvorfor: "SPIL NOGET MED SLAYER". Hvis du nogensinde har været til metalkoncerter i provinsen, er det måske den mest brugte sætning blandt publikum. Nu har du endelig chancen for at opleve den ægte vare, når de amerikanske thrashmetallere nedlægger Dyrskuepladsen i aften. De aldrende legender er altid garante for at fyre et hæsblæsende show af med sange fra hele deres 33-årige repertoire. Det bliver ONDT!

ANNONCE

TIL POP-DRENGEN

Hvem: Red Hot Chili Peppers

Hvor: Orange

Hvornår: 22.30

Hvorfor: Oven på fadæsen på Roskilde Festival i 2007 er Red Hot Chili Peppers nu klar til at vise, at det show var en engangsforestilling. Med sig i ryggen har de et spritnyt album, som har fået en del rosende ord med på vejen af alverdens anmeldere. Så er du til god, catchy og til tider funky pop-rock, skal du helt sikkert op foran Orange Scene og skråle med på sange som Scar Tissue, Californication og Give it Away.

ANNONCE

TIL HIPHOPPEREN

Hvem: Vince Staples

Hvor: Pavilion

Hvornår: 20.15

Hvorfor: Vince Staples er bare 22 år (23 på lørdag) og voksede op i Californien. Her kom han til at hænge ud med Odd Future-hip-hop-kollektivet efter at være blevet smidt ud hjemmefra. Og allerede nu er han blevet spået som den næste store West Coast-rapper. Det satte han en stor, fed streg under med forrige års sindssygt fede EP, Hell Can Wait, og sidste års lige så fede Summertime '06, der begge er en tour de force i tungt produceret hip-hop, hvor bassen er helt fremme i lydbilledet. Er du til rap, er Vince Staples et must-see i dag.

ANNONCE

TIL DANSEMUSEN

Hvem: Odesza

Hvor: Apollo

Hvornår: 22.45

Hvorfor: Duoen her er fra Seattle og spiller elektronisk pop med masser af bombastiske beats, synthesizers og stærke vokalpræstationer (i hvert fald på deres studieproducerede sange). I løbet af de sidste par år har de to medlemmer Harrison Mills og Clayton Knight opnået mere end 85 millioner afspilninger på SoundCloud, ligesom de har haft førstepladsen på iTunes' elektroniske hitliste. Det bliver forhåbentligt både drømmende og dansabelt, når Odesza vælter Apollo i aften. 

ANNONCE

TIL HIPSTEREN

Hvem: At the Drive-In

Hvor: Arena

Hvornår: 21.15

Hvorfor: Texasbandet fra El Paso offentliggjorde tidligere på året, at de tog på verdens-turné som en del af, at de var blevet gendannet. Bandet består blandt andet af Omar Rodríguez-López og Cedric Bixler-Zavala fra de lidt mere kendte The Mars Volta. Genremæssigt er de dog en anelse hårdere end førnævnte band, da de spiller en intens omgang melodisk post-hardcore. Det bliver med sikkerhed en af årets mest hæsblæsende koncerter, da At the Drive-In er notorisk kendte for et altødelæggende live-sæt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt