Magasinet M!

5 fede danske gadgets

Det' dansk, det' dejligt.

5 fede danske gadgets
Jabra Elite Sport

Leveret af Mandesager.dk

Danske Jabra er en stor stjerne på lyd-scenen ude i den store verden, og nu kapper de simpelthen kablerne på deres nye Jabra Elite Sport, så du får musik i ørerne uden irriterende ledninger. Så er der mindre besvær og mere frihed.

Bluetooth-hovedtelefonerne er desuden perfekte til din træning med en indbygget pulsmåler, der sender informationerne direkte til din smartphone via en app, mens du selvfølgelig også kan bruge dem til at besvare opkald på telefonen, hvor fire mikrofoner så sørger for at optimere lyden i selv de mest støjende omgivelser. Det er kræs til selv de mest kræsne ører.

SE MERE HER 

ANNONCE
5 fede danske gadgets
Mercedes Benz Style Edition Garia Golf Car

Danske Garia bygger nogle blærede golfbiler, og nu er de gået sammen med Mercedes-Benz Style om at bygge det ultimative køretøj til at få dig rundt på banen i overlegen stil. Tænk på det som en S-Klasse til golfbanen. Mercedes Benz Style Edition Garia Golf Car kører 40 km/t på toppen og har en rækkevidde på 65 kilometer, der burde være mere end rigeligt til en runde, mens du desuden bliver forkælet med lækkerier som masser af kulfiber, et køleskab og et touchdisplay til at holde styr på din score, vejret og give et overblik over banen. Så har du jo allerede vundet, før du overhovedet har slået ét eneste slag.

SE MERE HER 

ANNONCE
5 fede danske gadgets
HeLi-on

Der er aldrig noget belejligt tidspunkt at løbe tør for strøm. Så er det egentlig lige meget, hvilken form for elektronik, det drejer sig om. Men hvor der er et problem, er der også en løsning, og når det kommer til strøm, er den nystartede danske virksomhed InfinityPV specialister i at løse dine problemer. 

Deres HeLi-on er nemlig et bærbart batteri på 2.600 mAh i en kompakt cylinder med en samlet vægt på kun 103 gram, men det virkelig smarte er det indbyggede solpanel med en tykkelse på kun 2 millimeter, der på to timer i solen er i stand til at fylde hele batteriet fra 0 til 100% strøm. Det er ret effektivt klaret af sådan en lille fætter.

SE MERE HER 

ANNONCE
5 fede danske gadgets
LifeStraw Steel

Rent drikkevand er desværre en mangelvare her på jorden, så alle løsninger til at levere drikkevenlige dråber er mere end velkomne. En af disse kommer fra danske Vestergaard i form af LifeStraw, og den nyeste udgave af sugerøret markerer 10-års jubilæet for opfindelsen. 

LifeStraw Steel er med en længde på 22,5 centimeter og en vægt på 56 gram mere kompakt end forgængeren, og nu kan du selv udskifte filteret, når det er færdig med at omdanne 1.000 liter beskidt vand til rent drikkevand og fjerne 99,9999% af bakterierne i vandet. Så bliver det jo ikke meget renere. 

Det er sådan en snedig gadget, der kan redde dit liv på overlevelsesturen, men det er selvfølgelig også en livredder i katastroferamte områder på kloden, og derfor donerer Vestergaard også et års rent drikkevand til en person i et kriseramt område for hver LifeStraw, de sælger. Det er ren win-win.

SE MERE HER 

ANNONCE
5 fede danske gadgets
Jacob Jensen Air Quality Monitor

Når det skal være dansk design i verdensklasse, går du aldrig helt galt i byen, hvis der står Jacob Jensen på dine sager. Og nu får du så også et skud snedighed med den nye Jacob Jensen Air Quality Monitor, der viser dig temperatur, luftfugtighed og luftkvaliteten i den luft, du hiver ned i lungerne. Den er heller ikke helt uskarp at have stående fremme derhjemme.

SE MERE HER 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt