Magasinet M!

5 fede fest-film

Man kommer helt til at savne sine venner - og alkohol - når man har set disse film.

5 fede fest-film
  Project X (2012)

Her på mmm.dk har vi netop kørt en kæmpe konkurrence, hvor vi udloddede 1.900 billetter til forpremieren på den ultimative fest-film, Project X. IProject X følger tre umiddelbart anonyme highschool-elever, der på deres sidste skoleår forsøger langt om længe at skabe et navn for sig selv. Deres ide er uskyldig nok: Lad os holde en fest, ingen nogen sinde vil glemme. Men intet kunne forberede dem på denne fest. Budskabet spredes hurtigt, som drømme knuses, omdømmer plettes, og legender fødes.

 

Efter at have set Project X føler man en enorm trang til at samle dværge, ponyer masser af babes og alkohol i sin lille to-værelses lejlighed og så bare ellers feste igennem, som var det sidste dag på jorden.

ANNONCE
5 fede fest-film
  Tømmermænd I Vegas (2008)

Der er så mange gyldne replikker og øjeblikke i Tømmermænd I Vegas, at vi slet ikke ved, hvor vi skal starte. Men scenen, hvor den småbegavede Alan (Zach Galifianakis) i ramme alvor spørger receptionisten på Caesars Palace i Las Vegas, om selveste Caesar nu egentlig har overnattet på hotellet. 

Filmen fortæller historien om fire venner (ok, måske egentlig kun tre, da Alan blot er med som vedhæng), der tager til Vegas for at fejre, at en af dem skal giftes. En nat, der viser sig at have været ubeskrivelig vild og syret over alle grænser.

ANNONCE
5 fede fest-film
  Superbad (2007)

 

Det var Superbad med blandt andet Jonah Hill og Seth Rogen, der gav os den mega nørdede, men superseje McLovin, spillet af Christopher Mintz-Plasse.

I Superbad følger vi tre gode, men nørdede, venner, der ikke ligefrem hører til i den populære ende. Og det stinker lidt, når man nu bare vil i seng med en masse piger. Men til deres store held, bliver de tre venner inviteret til en kæmpe fest. De mangler bare lige at skaffe noget alkohol, hvilket viser sig at være ikke helt så nemt.

ANNONCE
5 fede fest-film
  Van Wilder (2002)

 

Van Wilder (Ryan Reynolds) går på college - på syvende år. Ikke fordi, han er dum, men fordi han nyder at være den ultimative festkonge. Men da hans far nægter at blive ved med at betale for sin søns evige fester, beslutter Van Wilder sig for at holde fund-raiser-fester for sig selv, så han kan blive evighedsstudent. Men da han render ind i den lækre journalist Gwen Pearson (Tara Reid) tager han sit liv op til revision.

ANNONCE
5 fede fest-film
Old School (2003)

 

Will Ferrell fik sit store gennembrud på det hvide lærred med netop Old School, som Frank (The Tank). Old School er et smukt eksempel, at man aldrig bliver for gammel til at feste.

Filmen handler om tre gode venner (spillet af Will Ferrell, Luke Willson og Vince Vaughn), som er sidste i 20'erne og ikke særligt tilfreds med livet efter college. Det er indtil en af dem flytter ind i et hus tæt på deres gamle 'campus', hvor de holder kæmpe fester med masser af damer, druk - og Snoop Dogg. Kongefilm, som er et 'must-see'.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce