Magasinet M!

5 fede film du skal se i biografen i august

Den dyreste ikke-amerikansk-producerede film nogensinde og en ekstremt anmelderrost gyser er nogle af de film, du kan se frem til i din lokale biograf i august.

5 fede film du skal se i biografen i august

Valerian and the City of a Thousand Planets

Premiere: 3. august

Med: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen med flere

Derfor skal du se den: Fordi det slet og ret er den dyreste ikke-amerikansk-producerede film nogensinde. Dermed ikke sagt, at det ikke foregår på engelsk i Valerian and the City of a Thousand Planets. Selvom det er ved at være noget tid siden, den franske mesterinstruktør Luc Besson (Léon: The Professional, Det Femte Element) har lavet noget nævneværdigt, ser fantasy-braget her ud til at være umanerlig flot. Filmen har godt nok ikke høstet de store roser fra de amerikanske anmeldere, og vores skribent er heller ikke imponeret. Men hey, tæskelækre Cara Delevingne er med. Og det er mere end en god grund til, at du skal kaste penge efter filmen.

ANNONCE

Annabelle 2: Skabelsen

Premiere: 10. august

Med: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Lulu Wilson med flere

Derfor skal du se den: Okay, indrømmet. Den første Annabelle-film var noget juks. Så hvorfor glæde sig til en 2'er? Jo, ganske enkelt fordi Annabelle 2: Skabelsen har fået masser af meget pæne ord med på vejen. På Metacritc har den en score på 71/100 (hvilket er meget for en gyserfilm) og på Rotten Tomatoes holder den - og hold nu fast - en score på 100% (hvilket betyder, at den udelukkende har fået positive anmeldelser), så måske har vi at gøre med årets bedste og mest uhyggelige gyserfilm. Historien om Annabelle er en prequel til The Conjuring, hvor du første gang stiftede bekendtskab med den onde dukke, mens Annabelle 2: Skabelsen er en prequel til den første Annabelle-film. Altså en prequel til en prequel. Puha, det er jo lige til at blive rundtosset af, men det betyder jo bare, at du ikke behøver at seeller gense den første film. Score!

ANNONCE

The Dark Tower

Premiere: 17. august

Med: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor med flere

Derfor skal du se den: Egentlig skulle filmatiseringen af Stephen Kings monstrøse roman-serie på otte bind have været en tv-serie, hvilket ville give god mening, når man har at gøre med mere end 4.000 sider. Men det blev altså besluttet, at der skulle laves en film i stedet - måske fordi opgaven var for uoverskuelig. The Dark Tower er en fortolkning på det dragende univers, der inkluderer flere elementer fra bøgerne, men som i bund og grund har en anden storyline. Selvfølgelig, fristes man til at sige. Det betyder dog ikke, at præmissen ikke er den samme; nemlig at Roland "The Gunslinger" Deschain (Elba) teamer op med Jake Chambers (Taylor) i en anden dimension. Her skal de finde 'The Dark Tower', før 'the man in black' (McConaughey) kan nå at stoppe dem og tilintetgøre tårnet, som vil betyder verdens endeligt. Og så er det danske Nikolaj Arcel (EnKongelig Affære), der instruerer, hvilket jo i sig selv er spændende.

ANNONCE

Detroit

Premiere: 24. august

Med: John Boyega, Anthony Mackie, Algee Smith

Derfor skal du se den: Yes! Endelig nyt fra Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty, The Hurt Locker) - den eneste kvinde, der nogensinde har vundet en Oscar for 'Bedste Instruktør' (hvilket nok udelukkende skyldes et konservativt Oscar-akademi - for der er sgu nok af gode kvindelige instruktører). Og hun fortsætter i samme spor som med Zero Dark Thirty og tager igen fat i en række skelsættende dage i amerikansk historie. Detroit handler nemlig om borgeroprøret i Detroit tilbage i 1967, hvor byen var ét stort kaos. Situationen eskalerer yderligere, da tre unge afroamerikanske mænd bliver skudt og dræbt af politiet under udgangsforbuddet, byen dengang var under. Sikkerhedsvagten Melvin Dismukes arbejdede på det hotel, hvor skyderiet fandt sted, og bliver herefter beskyldt for den kriminelle handling. Vi øjner helt sikkert endnu en oscar-nominering til Bigelow. 

ANNONCE

The Hitman's Bodyguard

Premiere: 31. august

Med: Ryan Reynolds, Gary Oldman, Samuel L. Jackson

Derfor skal du se den: Instruktør Patrick Hughes, der gav os The Expendables 3, er endnu engang tilbage med det, der ligner en omgang hjernedød action med nogle af de største skuespillere. Men denne gang spiller komikken også en rolle, hvilket forhåbentlig kun kan pynte. I The Hitman's Bodyguard følger du verdens bedste livvagt. Han får en ny kunde, der er lejemorder, og som skal vidne ved Den Internationale Domstol. Og sådan et samarbejde er ikke nemt, når der er tale om så umage et par. Vi håber på, at The Hitman's Bodyguard er dette års The Nice Guys

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce