Magasinet M!

5 fede gadgets - til din tablet

Få din egen boksetræner - eller en robot, der kan mikse dine drinks.

5 fede gadgets - til din tablet
  VIRTUAL KNOCKOUT

Boksning er super god træning til fysikken og koordinationen, og Virtual Knockout er en smart sparringspartner, så du kan kaste slag afsted uden selv at blive ramt. Den tager bare imod uden at bitche. Systemet består af en solid ramme med to trykplader, der er forbundet til en iPad med Bluetooth, så du i ren Rocky Balboa-stil kan måle slagstyrken, mens der også er mulighed for at sammensætte serier med den medfølgende app eller tage et spil, der egentlig minder meget om Guitar Hero - bare med boksning.

ANNONCE
5 fede gadgets - til din tablet
BAROBOT

Du har sikkert i forvejen flaskerne hængende i en dispenser, og du kan give hjemmebaren et hak opad på gadget-stigen ved at opgradere til en Barobot. Det er nemlig en liret robotbartender, der helt automatisk mikser dine drinks. Ja, det er lidt dovent, men også ret blæret. Barobot har plads til 12 flasker og en Android-tablet til at klare betjeningen, mens du også kan sende dine bestillinger direkte til bartenderen fra din mobiltelefon via den medfølgende app. Smart.

ANNONCE
5 fede gadgets - til din tablet
  TABLET LAWN CHAIR

Håndfri betjening er aldrig i vejen, og Tablet Lawn Chair tager sig af din tablet, så dine hænder er frie til at tage for sig af de kolde drikkevarer i den indbyggede kopholder eller resten af din underholdning i den vandtætte lomme på siden af stolen. Der er tænkt på det meste.

ANNONCE
5 fede gadgets - til din tablet
  BROOKLYN BUTCHER BLOCKS IBLOCK

Du kan da sagtens lægge tabletten på bordet eller læne den opad væggen, når du bruger den som wingman til dine kreationer i køkkenet, men det er alligevel lidt smartere at placere den direkte i skærebrættet. Og det er lige præcis, hvad du kan med Brooklyn Butcher Blocks iBlock. Så er der styr på skærmen, mens du samtidig får en solid 5 cm. tyk blok med et arbejdsområde på 46 x 30 cm. til at klare det grove arbejde.

ANNONCE
5 fede gadgets - til din tablet
  CLASSIC MATCH FOOSBALL

Vi slutter med et mini-bord med kæmpe potentiale til hybelen. Classic Match Foosball er lavet til at holde en iPad, og så bruger du håndtagene til at styre spillerne på skærmen. Der findes selvfølgelig en gratis app i iTunes til iPad´en, og selvom det måske ikke kan erstatte rigtig bordfodbold, så er det et ganske glimrende alternativ.

Du kan fortsætte søgningen efter geniale gadgets på Mandesager.dk, hvor du finder tusindvis af fede sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt