Magasinet M!

5 fede gadgets til stilfuld druk

Vi har samlet lidt alternative gadgets til dig, som gerne vil imponere gutterne, inden I skal på den årlige drengetur.

5 fede gadgets til stilfuld druk
Champagne Gun

Leveret af Mandesager.dk

Nøj, hvor er det dumt. Derfor kunne vi heller ikke nære os fra at vise dig den her champagne-kanon, for selvom det er dekadent dekadence, eksisterer den jo i virkeligheden, så der er rich kids derude, der render rundt og sprøjter dyre bobler efter hinanden. Jamen, det er der altså. Okay, hvis den kostede et par hundrede, kunne man måske overveje investeringen som en sjov gimmick, men du skal altså have seriøse knaster opad lommen for fornøjelsen.

Pris: Fra 3.100 kr.

Se mere her.

ANNONCE
5 fede gadgets til stilfuld druk
BenShot Bulletproof Rocks Glass

Når du alligevel skyder dig i hovedet med alkohol, kan du lige så godt fyre noget skudkraft i hardwaren. Og det klarer BenShot Bulletproof Rocks Glass, for de her glas indeholder en rigtig 0.308 kaliber patron, der er smeltet ind i selve glasset for at give illusionen om, at du holder en skudsikker beholder i hånden. Det er ret skarpt. Al krudt og bly er desuden fjernet fra patronen, så du ikke får skidtet skudt ind i kroppen, når du drikker af glasset, og det klarer desuden den hårde tur i opvaskemaskinen. Ellers er det jo bare hul i hovedet.

Pris: Fra 150 kr.

Se mere her.

ANNONCE
5 fede gadgets til stilfuld druk
Kole Thermal Flask

Her er en virkelig stilet lommelærke. Selvom enhver lommelærke jo egentlig er flot på sin helt egen måde især takket være det geniale indhold, så stikker Kole Thermal Flask lige snuden frem ved at kombinere træ med rustfrit stål i en cylindrisk form, der er lige til at have i jakkelommen. Eller i bukselommen, hvis du ikke har problemer med, at omverdenen tror, du har jern på. Du kan selvfølgelig hælde hvad som helst på lommelærken, men som en ekstra bonus er den også isolerende, så du kan opbevare alkoholen ved den korrekte temperatur eller for eksempel rykke en varm espresso med på turen.

Pris: Fra 625 kr.

Se mere her.

ANNONCE
5 fede gadgets til stilfuld druk
Louis Vuitton Portable Whisky Bar

Nå ja, skal der være fest, så lad der være fest. Louis Vuitton Portable Whisky Bar er noget nær det lækreste cocktailsæt, du kan rykke med på farten, for her får du en læderkasse på 38 x 41 x 20 centimeter prydet med guld på ydersiden og Alcantara på indersiden til at beskytte de 10 medfølgende værktøjer til bartenderen. Og tjek så lige prisen. Det er jo et fuldstændigt absurd prisskilt, men til gengæld er det druk-dekadence ud over det sædvanlige.

Pris: Fra 250.000 kr.

Se mere her.

ANNONCE
5 fede gadgets til stilfuld druk
Whirlpool Vessi

I stedet for bare at snakke om at brygge din egen øl og servere den for gutterne derhjemme, er det vel på tide at springe ud i det. Og det kan du med en Whirlpool Vessi. Det er nemlig et mikrobryggeri med indbygget hane, så du kan skænke din egen bryg. Maskinen er fuldautomatisk, så du bare skal forsyne den med ingredienser, og så sørger den for at brygge øllen på en uge, mens du bare skal koncentrere dig om at drikke skidtet og forfine opskriften henad vejen. Ja, det er hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det.

Pris: Fra 7.300 kr.

Se mere her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt