Magasinet M!

5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter

Se nyhederne fra Razer, Xbox og PlayStation her.

5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter
RAZER BLADE PRO

Du ved, det er kram til gamingen, når det kommer fra Razer, og nu har de lige frigivet et nyt masseødelæggelsesvåben til din gaming på farten. Den nye Razer Blade Pro er læsset med lir. Her får du for eksempel en 17 tommer skærm med 4K-opløsning, et GTX 1080 grafikkort, en Intel Core i7 processor, 32 GB RAM og en 2 TB SSD, mens der selvfølgelig er masser af bling på ydersiden med RGB-belysning på keyboardet og et kompakt design på 2,2 centimeter på det tykkeste sted. Det er meget godt klaret i en lille sag på 3,6 kilo.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter
AUDI R8 XBOX ONE S

Dette må være den mest mystiske konsol til dato. Vi er vant til at se forskellige 'limited edition'-konsoller, når der udkommer et nyt spil, men denne her er vist mere speciel end køn. Det er en Audi R8 Xbox One S, som er lavet i tre eksemplarer i forbindelse med lancering af det nye Forza Horizon 3. Konsollen er udformet som en Audi R8 V10 med samme styling og kølergrill, forlygter og en læderbetrukket kontroller, der også har en gigantisk startknap. Du kan vinde en af de tre kontrollere ved at deltage i en konkurrence på Xbox's tyske Facebook-side, hvis du altså bor i Tyskland, eller kan få dem til at tro, at du gør. Selv om du ikke vinder denne Audi R8 Xbox One S, så kan du stadig spille Forza Horizon 3, der er ude nu til Xbox One og Windows 10.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter
PLAYSTATION 4 PRO

4K, tak for det, Sony. Det tog godt nok et stykke tid, men den nye PlayStation 4 Pro er altså udstyret med 4K, så du kan udnytte din nye fladskærms potentiale for flotte billeder, og konsollen er desuden pimpet med hurtigere hardware til at give højere framerates og High Dynamic Range - også kendt som HDR. Det er sådan en opgradering, der er mere end velkommen, og Sony siger desuden, at den vil kunne opskalere dine gamle spil, mens det selvfølgelig også er muligt at afspille indhold fra Netflix og YouTube i den store opløsning. Jow tak.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter
ACER PREDATOR 21 X

Synes du, en 17" laptop er for stor? Hvis ja, så bare vent til dine øjne lander på det her monster. Acer Predator 21 X er et orgie af 21 tommers lyshav, silkeblødt plastik og gigantiske ventilationshuller. Og som prikken over i'et, er den store skærm også kurvet, så din gamingoplevelse bliver endnu større. Acer Predator har fire højttalere, to subwoofere, Tobii Eyetracking-teknologi, Dual NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI og et helt specielt kølesystem, der huser ikke mindre end fem ventilatorer. Et bærbart gaming-våben, der kan nedlægge stort set alt andet isenkram på markedet.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede gaming-bæster vi gerne vil lege med denne vinter
MAINGEAR R1 RAZER

Maingears historie går tilbage til 2002, og firmaets målsætning har altid være at bygge vilde PC'ere til gamerne. Denne gang har de teamet up med Razer og ud af det, er der kommet denne Maingear R1 Razer Edition. Målet med R1 var at bygge en tower PC, der ikke bare imponerer kammeraterne med et flashy udseende, men også er loaded med hardcore hardware. Basismodellen koster 6.600 kr., men åbner du op for pengepungen, så kommer de tunge specs med op til 10-core i7, dual GeForce Titan X, 128 GB RAM, 1,2 TB PCI Express solid-state drive og den kunstneriske vandkøling med grønt LED-lys über alles.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt