Magasinet M!

5 fede Marvel-film, som aldrig nåede det store lærred

Skrottede manuskripter, kontroverser og andre forhindringer inden det store lærred

Det er ikke ligefrem fordi, at biograferne er i lavvande i forhold til Marvel-film for tiden - selskabet spytter den ene succesfulde historie ud efter den anden, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

Alt fra Blade, The Punisher, the X-Men, the Fantastic Four, Spider-Man, Ghost Rider og the Avengers har prydet plakaterne de seneste mange år.

Men der er faktisk en håndfuld interessante produktioner, som aldrig kom videre end idéplanen - mange af dem kunne ellers have været ret fede med de rigtige manuskriptforfattere og instruktører.

De 5 film er:

Incredible Hulk 2

Hulk er stadig den eneste karakter fra Phase 1 af MCU, som endnu ikke har fået en sequel - der var faktisk nogle idéer i spil efter 2008, men grundet forskellige årsager skete det aldrig. Årsagerne var blandt andet, at Edward Norton, den originale skuespiller i stedet for Mark Ruffalo, forlod projektet og Universal havde stadig rettigheder til solo-film om Incredible Hulk.

The Amazing Spider-Man 3 

- kontroverser om rettigheder og selvfølgelig Tom Holland i støbeskeen, som bragte Spider-Man tilbage til Marvel frem for Sony.

Spider-Man 4

- Selvom Spider-Man 3 ikke klarede sig så godt blandt fans eller til billetsalget, så var Sony alligevel klar til en fjerde film. Da instruktør Sam Raimi dog droppede instruktørrollen, valgte Sony at reboote det hele.

She-Hulk

- det kvindelige modstykke til Bruce Banner. I 90'erne var filmen allerede nået til det punkt, hvor vi rent faktisk så Brigitte Nielsen i karakter i 90'erne, men projektet blev i sidste ende skrottet.

Silver Surfer

Lovende manuskripter var på plads i 00'erne til en solo-film om Silver Surfer, men da Fantastic Four 2 blev en kæmpe fiasko, så blev også idéen om Silver Surfer på solotur skrottet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce