Magasinet M!

5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om

Er du træt af giganterne Apple og Samsung? Så har vi 5 alternativer lige her

5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om
BLACKPHONE 2

Hvis sikkerheden er alfa og omega i din smartphone, er Blackphone det helt oplagte valg, for den krypterer beskeder, opkald, apps og al din kommunikation, så du får lov til at færdes i den digitale verden med din privatliv intakt.

Og nu har de lige tunet mobilen, så den er blevet endnu bedre.

Blackphone 2 er for eksempel udstyret med en 5,5 tommer HD-skærm, en octa-core processor, 3GB Ram og 32 GB intern lagerplads, som du selvfølgelig kan udvide med MicroSD-kort, mens styresystemet er det super sikre Silent OS.

Du kan forudbestille et eksempler nu med levering til september, men de har sjovt nok ikke udmeldt prisen endnu. Så er det jo lidt svært, når man ikke engang ved, hvor mange penge der skal op ad lommen.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om
DEWALT MD501

Hvorfor er det nu lige, at din mobil er noget af det skrøbeligste, du render rundt med, når det samtidig er noget af det vigtigste?

Det undrer gutterne hos DeWalt sig også over, så de har lavet en vaskeægte håndværkermobil, der kan holde til at ligge i en rigtig mandehånd. Yessir, præcis som deres værktøj.

DeWalt MD501 er udstyret med en IP68 certificering, der betyder, at den klarer en halv time i to meter vand og holder selv de fineste partikler ude af elektronikken, og du får desuden en 5 tommer HD-skærm med Gorilla Glass 3, en quad-core processor med 2 GB RAM, 13 megapixel kamera og dual-SIM.

Det er ikke dumt, og med den trådløse opladning slipper du desuden for at bakse med alt for mange kabler.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om
NEXTBIT ROBIN

Der er ganske anstændig indmad i den her nye mobil, og ydersiden ser heller ikke helt tosset ud, men her er revolutionen faktisk, hvad du slet ikke kan se. Nextbit Robin arbejder nemlig i skyen.

Det betyder, at du får en 5,2 tommer 1080p-skærm, 13 megapixel kamera, fingeraftrykslæser og 32 GB intern hukommelse, som helt automatisk smider dine ting op i skyen, når der ikke er mere plads. Du lægger faktisk slet ikke mærke til det, og så er det slut med at løbe tør for hukommelse.

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om
SIRIN LABS SOLARIN

Hvis du synes, de forskellige topmodeller fra Apple, Samsung og alle de andre er for kradse ved bankkontoen, skal du nok gå en blød bue udenom mobilerne fra Sirin Labs. De er udstyret med et direkte ondt prisskilt.

Men hvorfor koster en Sirin Labs Solarin så meget? Godt spørgsmål. Det er fordi, den er ekstremt sikker. Og der er folk derude, som hellere end gerne vil betale for digitalt privatliv, som de får så rigeligt af med den her mobil, for ifølge Sirin Labs er det verdens sikreste mobiltelefon med forudinstallerede sikkerhedsprogrammer og en chip med kryptering af indholdet.

Hvis du gemmer vigtige filer, er det her altså vejen frem. Hardwaren er heller ikke helt dum med en 5,5 tommer skærm med 2K-opløsning, en Snapdragon 810-processor og et 23,9 megapixel kamera, mens du desuden får materialer som kulfiber, titanium og guld. Jow tak

SE MERE HER

ANNONCE
5 fede mobiltelefoner, du aldrig har hørt om
PUZZLEPHPONE

De fleste er enige om, at modulopbygning er fremtiden for forbrugerelektronik, for på den måde kan du opgradere din gadgets, når der kommer ny teknologi, og det er desuden let at reparere de enkelte dele i stedet for at smide det hele ud. Og det er sådan set også grundtanken bag PuzzlePhone.

Den finske mobil er den første modulopbyggede smartphone på markedet - Google roder også med konceptet, men de har endnu ikke et færdigt produkt - og den indeholder for eksempel en octa-core processor med 3 GB RAM, et 1080p-display og et 12 megapixel kamera. Som du selvfølgelig kan opgradere henad vejen.

Og så til det store spørgsmål: Hvornår kan du få den i hånden? Det er jo lige det, men de lover at levere senest i september 2016, så vi krydser fingre.

SE MERE HER

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt