Magasinet M!

5 fede rejsehøjttalere

Uanset om du skal på skiferie eller på badeferie, skal du have lyd med. Vi har testet fem rejsehøjttalere.

5 fede rejsehøjttalere
JBL On Tour XTB

Det gode: JBL har virkelig fat i den lange ende på højttalermarkedet. Faktisk spiller denne lille sag næsten lige så godt som væsentlig større docks. JBL har også fået plads til bluetooth, så du kan høre musik trådløst og bruge højttaleren som håndfrit sæt til din mobil. Der er endda en dedikeret knap på højttaleren til at besvare opkald. Og med USB-indgangen kan du samtidig lade din mp3-afspiller op.

Ikke så godt: Alle disse herligheder koster på vægten og størrelsen. Derfor må du gøre op med dig selv, om du vil have a) god lyd = mindre plads i tasken, eller b) god plads i tasken = ringere lyd. Der er kun ét stort minus: Slamberten sluger fire AA-batterier ad gangen. Det havde pyntet med et indbygget genopladeligt batteri - især til prisen.

Pris: Set til 891 kr., Harman Nordic, tlf. 4599 8570

ANNONCE
5 fede rejsehøjttalere
X-Mini Capsule
Det gode: Selv om Capsule mest ligner noget fra et Happy Meal, bliver man faktisk overrasket over, hvor godt den spiller. Harmonika-designet efterligner nemlig svingningerne i en subwoofer, og gør det muligt at klemme højttaleren sammen til en rejseklar kugle på størrelse med en bordtenninsbold.

Ikke så godt: Du kan ikke forvente dig for meget af en højttaler, der er så lille. Men det er dog udmærket, og du til prisen kan du ikke forlange mere, end du får. Det er også nok, hvis du bare skal have lyd ud af din afspiller, pronto.

Pris: 179 kr., Gadgets.dk

ANNONCE
5 fede rejsehøjttalere
Sony Ericsson MBS-200
Det gode: Du kan selvfølgelig slutte Sony Ericssons gejlede kugle til alt ditelektroniske isenkram, der har et minijack-stik. Men! Der, hvor den adskiller sig fra konkurrenterne, er, at den også har bluetooth. Højttaleren desuden et genopladeligt batteri, hvilket er rigtig praktisk.
Ikke så godt: Det er faktisk svært at finde ret meget negativt at sige om Sony Ericssons kugle. Prisen ligger måske lidt i den høje ende, volumekontrollen på bagsiden sidder lidt dumt, og du får selvfølgelig kun monolyd, men alt det kan man leve med, fordi der er bluetoooth.
Pris: Set til 417 kr., SonyEricsson.dk
ANNONCE
5 fede rejsehøjttalere
Philips SBA 1600/00
Det gode: Den lille Philips-højttaler hverken fylder eller vejer noget. Alligevel har den en dejlig klar og detaljeret lyd. Det skyldes et unikt koncept med nogle digitale konvertere, som gør noget ved noget med noget ... Det er en lang historie, men bottom line er, at det lyder godt. Højttalerkablet tjener desuden også som løkke, så du kan hænge højttaleren hvor som helst.
Ikke så godt:
Med så lille en højttaler må du investere i en didgeridoo ved siden af, hvis du vil opleve noget, der minder om bas. Derudover indeholder højttaleren desværre ikke et genopladeligt batteri. I stedet sluger den tre AAA-batterier, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis du bruger den hver dag.
Pris: 249 kr., Philips, tlf. 3329 3333
ANNONCE
5 fede rejsehøjttalere
Altec Lansing Orbit
Det gode: Udover højttaleren byder pakken fra Altec Lansing på alt fra højttalerhylster til batterier. Det kunne tolkes som en afledningsmanøvre, men lyden er faktisk rigtig god i forhold til højttalerens størrelse, og så er der rigtig god dunk i bassen. Den æder både stik på 3,5 og 2,5 mm, så selv om din mp3-afspiller eller mobil ikke følger stik-normen, kan den sandsynligvis tilsluttes.
Ikke så godt: Du får op til 24 timers musik på en ladning friske batterier, så hvis du hører musik i døgndrift, må du vænne dig til at have en post til batterier på dit budget.
Pris: Set til 344 kr., GS Scandinavia, tlf. 4582 1260
ANNONCE
Del

Seneste nyt