Magasinet M!

5 FEDE SKIRESORTS

Vil du gerne på ski i år? Så er disse fem steder de helt rigtige steder at booke!

DET OVERSØISKE

Hvor: Jackson Hole, Wyoming, USA

Hvorfor: I Jackson Hole har du alt, hvad hjertet begærer. God mad, masser af fed afterski, kæmpe skiområde, perfekte hoteller, suverænt liftsystem og verdens mest berømte piste: Corbet's Couloir. Men prisen er pebret...

ANNONCE

DET MONDÆNE

Hvor: St. Moritz, Schweiz

Hvorfor: Det er her alle berømthederne kommer for at give den gas med planker under fødderne, så muligheden for at støve en millionøse op, skulle være god, hvis du er habil på brædderne. Og så er det genialt skiløb oveni.

ANNONCE

FESTBYEN

Hvor: St. Anton, Østrig

Hvorfor: Her finder du det hele: Fantastisk skiløb, snesikkerhed og formentlig det bedste afterski i Europa, når unge mennesker flokkes til for eksempel den verdensberømte bar Mooserwirt.

DEN BILLIGE

Hvor: Pamporovo, Bulgarien

Hvorfor: Hvis du tror, at Bulgarien kun byder på fest om sommeren i Sunny Beach, kan du godt tro om igen. Der er også gang i den om vinteren, hvor du tilmed kan nyde godt af både billige fly, liftkort og skiskoler - og selvfølgelig møgbillig mad og sprut.

ANNONCE

DET KÆMPESTORE

Hvor: Dolomiti Superski, Italien

Hvorfor: 12 byer - med Val Gardena som den mest kendte - er gået sammen om at skabe verdens største ski-område med 1200 kilometer pister. Det giver rigelig mulighed for at prøve noget nyt hver dag.

Del

Seneste nyt

ANNONCE