Magasinet M!

5 fede spin-off-serier du skal se

I morgen har anden sæson af Better Call Saul premiere. Det fejrer vi med at give dig fem fede spin-off-tv-serier, som du bare skal se.

Frasier (1993 - 2004)

Spin-off af: Sams Bar

Sæsoner: 11

Genre: Sitcom

Om: Sams Bar var godt, men Frasier var bare bedre. En af grundene til netop dette var, at Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer) stjal billedet, hver gang han optrådte i netop Sams Bar. Og det gav ham så sit eget show i 1993 - et show, der løb helt frem til 2004. Udover Crane, der i Frasier starter i et nyt job som radiopsykiater, blev du i serien præsenteret for en lang række elskværdige karakterer, som talte både Eddie the Dog, Martin, Roz og Daphne. En af de mest populære sitcoms i sin tid.

ANNONCE
5 fede spin-off-serier du skal se

Boston Legal (2004 - 2008)

Spin-off af: The Practice

Sæsoner: 5

Genre: Krimi/Drama/Komedie

Om: Det populære show fulgte karaktererne fra 90'er- og 00'er-serien The Practice og var en del af det advokat-univers, David E. Kelley skabte med både førnævnte serie og Ally McBeal. Serien handler om Alan Shore, der spilles af James Spader, som ejer et velhavende advokatfirma i Boston, og som tager sig af den ene civile sag efter den anden. Efter flere priser og fem sæsoner lukkede og slukkede Boston Legal tilbage i 2008.

ANNONCE
5 fede spin-off-serier du skal se

Star Trek: The Next Generation (1987-1994)

Spin-off af: Star Trek

Sæsoner: 7

Genre: Sci-fi

Om: To årtier efter den første Star Trek-serie, besluttede skaber Gene Rodenberry sig for at reboote det genkendelige sci-fi-univers. The Next Generation havde samme kosmiske stemning som den originale serie, hvilket var en rigtig fan-pleaser - også selvom nye karakterer og skurke blev introduceret. Det blev starten på en lang række andre Star Trek-relaterede serier og film, hvor The Next Generation stadig står som den bedste.

ANNONCE
5 fede spin-off-serier du skal se

The Flash (2014 - )

Spin-off af: Arrow

Sæsoner: Kører på 2. sæson

Genre: Adventure/Superhelte

Om: Efter at have optrådt i superhelteserien Arrow et par gange, fik Barry Allen - spillet af Grant Gustin - sin egen tv-serie med The Flash. Heri vågner Allen op efter ni måneder i koma og finder ud af, at lynet har gjort, at han kan løbe hurtigere end lysets hastighed. Med sine nye superkræfter giver han sig i kast med at bekæmpe kriminalitet i det fiktive Central City.

ANNONCE
5 fede spin-off-serier du skal se

The Simpsons (1989 - )

Spin-off af: The Tracey Ullman Show

Sæsoner: Kører på 27. sæson, men med en kommende 28.

Genre: Sitcom/Animation

Om: Ikke mange ved det, men den længst kørende komedieserie nogensinde er faktisk et spin-off af 80'er-showet The Tracey Ullman Show, som var en skør, men sjov blanding af sketches og musik. The Simpsons blev for første gang præsenteret i små 30 sekunders-klip før reklamerne i netop dette show. Herefter så Simpsons-faderen Matt Groening potentiale i de gule figurer, og i 1989 gik det The Simpsons, som vi kender det i dag, i luften som 30 minutters-afsnit (inklusive reklamer).

ANNONCE
Del

Seneste nyt