Magasinet M!

5 fede tank-tops

Kun nu frem sommer og sol, så vi kan hoppe i den tank-toppen.

5 fede tank-tops

 

Kan I mærke det? Altså at sommeren lurer lige rundt om hjørnet på trods af de til tider lidt for mørke skyer og regnen? Nå ikke? Men det gør den altså - ifølge kalenderen. Det betyder forhåbentligt, at du for en stund kan gemme din tunge jakke væk og hoppe i en af disse fem fede tank-tops, så dine blege skuldre og arme kan få lidt kulør.

ANNONCE
5 fede tank-tops
Stüssy - Tank Top Stock Link    

Stüssy er et relativt ung mærke, der blev stiftet af Shawn Stussy tilbage i 1980. Mærket har sine rødder i surfer-stilen, men er de seneste par blevet mere 'streetet' og hip-hop-agtig i sin stil.

Kombiner med et par klassiske Ray-Ban Wayfarer-sobriller og en cap (på skrå, om du vil). Så går du ikke helt galt i byen.

Pris: 249 kr.

Kan købes her

ANNONCE
5 fede tank-tops
DGK (Dirty Ghetto Kids) - Haters Tank Top    

Nej, du elsker ikke hadere. Men du er forhåbentlig pænt ligeglad med, hvad andre synes om dig, når du flasher din semi-provo tank-top fra skate-boarder firmaet DGK.

Fuldend looket med din BMX eller dit skateboard. WORD!

Pris. 249 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
5 fede tank-tops
  DSQUARED2 - TIGER PRINT JERSEY TANK TOP

De candaiske tvillinger og superbøsser Dean og Dan Caten står bag luksus-tøjmærket Dsquared2.  Og nej, de er IKKE kærester med hinanden.

Lenny Kravitz og Justin Timberlake er fan af de to brødres punk og rock 'n' roll-inspirerede tøj. Så join eliten og hop i denne seje og tætsiddende tank-top med det fede tigerlogo. Grrrr.  

Pris: 706 kr. (Kvalitet koster)

Kan købes her:

ANNONCE
5 fede tank-tops
Cheap Monday - Joseph Recycle Monday Tank  

Det har sjældent været billigere at være übercool sammen med klassens sejeste drenge. Det svenske, hippe mærke Cheap Monday formår at levere sejt tøj tøj til modeglade mennesker, der ikke gider bruge en mia. på tøj hver måned. 

Cheap Monday har kun ekstisteret siden 2000, men er allerede godt i gang med erobre hele skandinavien med prisbilligt modetøj.

 

Pris: 199 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
5 fede tank-tops
LRG - Core Graphic Tank Top

Vi slutter denne artikel af med en fed tank-top fra det kreative modehus LRG. Mest af alt fordi, vi godt kan li' print - og giraffer. Så har du ikke noget blæk på kroppen, men godt kunne tænke dig det, kan du lægge ud med denne print tank-top. Og se om du kan vænne dig til tanken om et ikke clean look.  

Pris: 249 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE