Magasinet M!

5 film, der bør ligge under træet

Man kan altid se en god actionfilm, når man trænger til "alone-time" midt i al juleræset.

5 film, der bør ligge under træet
Super 8

Skaberen af tv-serien Lost, J. J. Abrams, har instrueret dette fede brag af en monster-film. Tankerne leder os hurtigt hen på Steven Spielbergs mesterværk E.T., men Super 8 er alligevel sin helt egen. Kan varmt anbefales til alle, der godt kan lide en god, klassisk monsterfilm.

Pris: 199 kr

Kan købes her:
ANNONCE
5 film, der bør ligge under træet
Transformers 3
Instruktøren bag Transformers 3, Michael Bay, lovede os højt og helligt, at det var slut med alle de fjollede og hjernedøde "sjove" indslag, som der især var alt for meget af i 2'eren. Han lovede os en meget mørkere treer. Det løfte kunne han ikke helt holde, for 3'eren er mere af det samme. Men på forunderlig vis formår han alligevel at redde Transformers 3 med masser af bulder og brag. Og herlig drengerøvsaction. Og nå ja, så gør det heller ikke noget, at vi stifter bekendtskab med Rosie Huntington-Whiteleys dejlige numse i et herligt close-up shoot, første gang hun optræder i filmen. Tak for det, Bay.

Pris: 169 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
5 film, der bør ligge under træet
Tømmermænd i Thailand

Ja, Tømmermænd i Thailand benytter sig af præcis samme skabelon som Tømmermænd i Vegas. Men der er jo et berømt amerikansk ordsprog, der siger: "If it aint broke, don't fix it". Og det gør sig i den grad gældende for de fire venners anden eventyr i Østen. Hvis du ikke har set den første film, vil du virkelig elske 2'eren.

Pris: 199 kr.

Kan købes her
:
ANNONCE
5 film, der bør ligge under træet
Grønne Lygte
Superhelteaction med Ryan Reynolds. Med base på planeten Oa holder det intergalaktiske fredskorps Green Lantern ro og orden i universet. Men stillet over for deres hidtil mægtigste fjende, Parallax, må korpset for første gang rekruttere en jordbo. Den kække testpilot Hal Jordan får æren af at bære deres magiske ring, som giver ham evnen til at skabe alt, han kan forestille sig. Og dét får han i den grad brug for, hvis han skal redde menneskeheden.

Hjernedød action? Måske. Underholdende? Med garanti.

Pris: 199 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
5 film, der bør ligge under træet
Conan The Barbarian 2d + 3d

I en glemt tid lever et folk i frygt for magthavernes tyranni. Den unge Conan sværger frihed for sin familie og drager ud for at nedkæmpe sin verdens herskere, men sort magi og mørke kræfter besværer rejsen for den unge barbar.

Conan The Barbarian
er en genindspilning af Arnold-klassikeren fra 1982. I hovedrollen denne gang har vi Jason - 'Game of Thrones' - Momoa. Og heldigvis har producenterne valgt at gå all-in med afhuggede hoveder, blod i litervis og masser af bare bryster - præcis som det hører sig til i en film af denne genre.

Pris: 200 kr. 

Kan købes her
:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce