Magasinet M!

5 film, du skal se med damen

Nogle gange bliver du altså nødt til at gå på kompromis, når du skal se film. Vi har kåret de 5 bedste date-film.

5 film, du skal se med damen
50 First Dates (2004)

Normalt er Adam Sandlers film lige en tand for platte til, at pigerne synes, de er sjove. Men 50 First Dates er en af de ganske få undtagelser. Filmen foregår i det eksotiske (og romantiske) Hawaii, hvor Adam Sandler spiller rollen som Henry Roth, en mand der i den grad er bange for at binde sig. Det er indtil han møder den søde Lucy Whitmore (spillet af en dødcharmerende Drew Barrymore). Desværre har Lucy efter en voldsom bilulykke mistet sin korttidshukommelse, der betyder, at hun glemmer alt, ligeså snart hun lægger sig til at sove om aftenen. Derfor må Henry få Lucy til at forelske sig i ham - hver eneste dag. Det er er ikke altid lige nemt, men det er romantisk og sødt. Og et stensikkert hit hos din date/dame.

 

ANNONCE
5 film, du skal se med damen
Forrest Gump (1994)

"I'm not a smart man, but I know what love is". Replikken bliver leveret af den sublime Tom Hanks, der fuldt fortjent vandt en oscar for sin rolle som den knapt-så-skarpe, men ikke desto mindre elskværdige Forrest Gump i filmen af samme navn. Forrest Gump er en af de få film, der synes at blive bedre, jo flere gange man ser den. Og faktum er højst sandsynligt, at både du og din date har set den minimum 10 gange hver. Men det gør ikke noget, for så går I ikke glip af noget i kysse- eller knalde-pauserne, men kan tværtimod hurtigt vende tilbage til filmens handling.

ANNONCE
5 film, du skal se med damen
Løvernes Konge (1994)

Løvernes Konge kom ud i biograferne tilbage i '94, hvor den tog publikum med storm - unge som gamle. 20. september i år udkom den så endelig på Blu-ray, og vi kan roligt skrive under på, at den på ingen måder er blevet dårligere med årene. Tværtimod troner Løvernes Konge frem som Disneys ubestridt største og bedste film. Og det siger ikke så lidt, når vi ser på Disney/Pixar-samarbejdet, som har affødt en hel perlerække af nymoderne klassikere med sig.

 

Løvernes Konge er en vel-fortalt og rørende fortælling om venskab og forholdet mellem far og søn. Her er hjertevarme nok til at tø din date eller kæreste op på selv den koldeste efterårsdag. Så smæk den knivskarpe Blu-ray i afspilleren, læn dig tilbage og nyd den episke fortælling om savannens ubestridte konge.

 

ANNONCE
5 film, du skal se med damen
En Ny Dag Truer (1993)

Bill Murray er måske Hollywoods mest undervurderede skuespiller, mest kendt som ham den sjove fra Ghost Busters-filmene. Men mange glemmer fuldstændigt, at Murray er en helt igennem fænomenal skuespiller, der med fantastisk og underspillet mimik formår at fortælle en hel historie uden at åbne munden. I Groundhog Day spiller han den egocentrerede reporter, Phil, der meget mod sin vilje bliver sendt til en lille flække, hvor han sammen med sin producer (spillet af en hot Andie MacDowell) og sin kiksede kameramand, skal dække 'Groundhog Day'. Uheldigvis for Phil forhindrer en snestorm dem i at forlade den lille by og modvilligt må Phil overnatte på byens gamle motel. Men da han vågner dagen efter, oplever han til sin store rædsel, at dagen er en gentagelse af dagen før. Og det samme sker næste dag. Og dagen efter. Og dagen efter... Phil oplever den sammedag hver eneste morgen, hanvågner. Og det kommer der rigtig meget sjov og hjertevarme ud af. En perfekt date-film, hvis man søger et godt og originalt grin.

 

ANNONCE
5 film, du skal se med damen
Out Of Sight (1998)

Out Of Sight med George Clooney og Jennifer Lopez oser af coolnes og sex. "Åh, hvad for noget?", tænker du. Men jo, det gør den altså. Hvis du ikke allerede har set den, kan vi klart anbefale den som date-filmsmateriale. Out Of Sight er instrueret af kongen af cool, Steven Soderbergh, som også stod bag Ocean's Eleven-filmene. George Clooney spiller bankrøveren, Jack Foley, der under sin fangeflugt kidnapper en U.S-Marshall (Jennifer Lopez). Mod alle odds forelsker de to sig i hinanden, og den sexuelle spænding mellem de to er så tyk, at selv ikke Wolverines adamantium-kløer vil kunne skære igennem de seksuelle spændinger.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE