Magasinet M!

5 fodboldfilm på Netflix til dig med VM-abstinenser

Så går du ikke helt kold efter VM!

Den seneste måned har vist os overraskelser, drama, skuffelser og jubel, når vi har siddet klistret til skærmen for at følge alverdens fodboldpræstationer fra Rusland ved dette års VM. Er du også langt fra færdig med fodbold, har Netflix samlet fem fodboldtitler, som du kan se eller gense for at holde fodboldfeberen varm hele sommeren.

ANNONCE

Førsteholdet: Juventus

Følg storklubben Juventus på og udenfor banen, når de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.

 

21 Thunder

Spillere og trænere på et fodboldhold i Montreal jagter drømmen om berømmelse, mens deres privatliv er fyldt med kærlighed, frygt passion og vold.

 
ANNONCE

Holy Goalie

En ung præst træner en flok klodsede munke for at vinde en fodboldturnering og redde deres kloster fra at blive lavet om til et hotel.

 

Le K Benzema

Den kontroversielle fodboldstjerne Karim Benzema fortæller åbent om sin karriere og de beskyldninger, der truede hans plads på det franske landshold.

 
ANNONCE

10 000 timmar

Da han vinder i lotteriet, siger en helt almindelig mand sit job op for at forfølge sin drøm om at blive professionel fodboldspiller ved at afsætte 10.000 timer til træning.

Del

Seneste nyt

Annonce