Magasinet M!

5 Fucked Up musikvideoer

Vi har samlet 5 musikvideoer, som er pimpet gevaldigt op - på den rigtig sjove måde.

5 Fucked Up musikvideoer

Hjælp mig Pia, lysten stiger

Hvis du gik og troede, tyrkisk var et svært sprog, bliver du positivt overrasket, når du hører denne sang. For på kreativ vis er dette hit af den tyrkiske folkesanger og national-eje, Ibrahim Tatlisez, blevet oversat til dansk." Hjælp mig Pia. Lysten Stiger" er med andre ord en hylende morsom fortolkning af en tyrkisk klassiker.

ANNONCE

Hitler synger Born To Be Alive

Der er et eller paradoksalt og meget sjovt ved at se Hitler gi' den max gas med det gamle Patrick Hernandez nummer Born To Be Alive. Især taget i betragtning af at manden vist nok er ansvarlig for en hel del menneskers død under 2. verdenskrig. Videoen er fantastisk klippet sammen, og læg især mærket til hvordan de små klamme Hitler-Jugends banker løs på trommerne i takt med musikken. Genialt.

ANNONCE

 

Oldemor

Endnu en tyrkisk sang, der er kommet under kærlig dansk behandling, og som er blevet offer for en mega griner oversættelse. Men når man skyder en klichéfyldt kærlighedsmusikvideo med Tyrkiets svar på Back Street Boys i en ørken, er man sgu også selv ude om det. Vi kan i hvert fald bedre li' den "danske version" her på redaktionen.

ANNONCE

Den indiske Michael Jackson

Michael må vende sig i sin grav. For det her er så ufatteligt ringe, at det tangerer til det ufrivilligt morsomme. Thriller var vist nok et pænt stort hit, da den kom udkom i 1982 - ikke mindst på grund af den dengang revolutionerende musikvideo. Derfor tænkte inderne, at de ville gøre efter ham kunsten efter. Og her er da også nærmest tale om en direkte kopi af den efterhånden legendariske musikvideo. Fy, skam jer.

ANNONCE

Den indiske Michael Jackson

 

 

Elektronik - Supersonic

Ingen grammatik, ingen rytme og ingen situationsfornemmelse. Det er konklusionen efter at have set denne meget underlige musikvideo. Med tekster som: "Hey baby, ride with me away. We doesn't have much time. My blue jeans is tight". Say, whaaaat? Men når noget er så sort, som det er tilfældet her, bliver det også samtidigt hylende morsomt. We like.

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt

Annonce