Magasinet M!

5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler

Det rullende musik-monster er læsset med ubehageligt mange Watt. Se Blastmaster XL og fire andre geniale gadgets til en fed tur i solen.

5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler
BIGMOUTH BEER BELT

Med denne gagdet har du en sixpack på sixpacken. Eller egentlig bare seks bajere på maven, for det er jo ikke os allesammen, der render rundt med markerede mavemuskler.

Det gør heller ikke så meget, for med et BigMouth Beer Belt har du altid en flydende sixpack indenfor rækkevidde, og det er noget, der godt kan blive så rigeligt brug for hele sommeren.

Du skal bare ikke have en dunk på mere end 137 centimeter i omkredsen, for så kan du ikke spænde dette ølbælte.

Læs mere her

ANNONCE
5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler
LAYBAG

Det lyder godt nok lidt frækt med en LayBag, og det er det vel egentlig også afhængigt af, hvad du vælger at lave på den. Den er nemlig blød og lige til at ligge på.

Det smarte ved LayBag er, at den oppustelige stol hverken vejer eller fylder særligt meget, så du kan have den med ud i det gode vejr og lynhurtigt omdanne den til en god siddeplads ved at vifte den i luften og lukke enderne. Det bliver der helt sikkert brug for her til sommer.

Læs mere her

ANNONCE
5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler
IGLOO PARTY BAR

Ja ja, sommeren er inden længe forsvundet, og nu venter vintermånederne med kulde, men derfor er der jo stadig brug for ekstra køling til drikkevarerne, når du fyrer op for fest. Og den klarer Igloo Party Bar i stor stil.

Her er der plads til et hav af våde varer, og kassen er desuden forsynet med et låg, fire hjul, kraftige håndtag og LED-lys fordelt i en cirkel på indersiden, så gæsterne ikke bare hiver en tilfældig drik op fra køleren i den dunkle belysning. Så er I stærkt kørende, og når det er tid til at rydde op efter festen, er der selvfølgelig en prop i bunden, der er lige til at løsne for at dræne smeltevandet fra isterningerne.

Læs mere her

ANNONCE
5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler
STANLEY ADVENTURE HAPPY HOUR

Skal der være fest, så lad der være fest. Og så gør det ikke så meget, om du er på camping, lige har lagt værktøjet ned fredag eftermiddag på byggepladsen eller sidder derhjemme - Stanleys coctailsæt er klar til det meste.

Stanley Adventure Happy Hour indeholder alt du skal bruge til at bikse drinks sammen med en shaker med plads til lidt over en halv liter, to glas og en citruspresser, og hele herligheden er lavet med sædvanlig Stanley-kvalitet, så du får superstærke værktøjer af rustfrit stål. Yessir, så er der happy hour.

Læs mere her

ANNONCE
5 gadgets du ikke vidste din sommer mangler
BLASTMASTER XL

Så er der fuld knald på lyden. Blastmaster XL er et rullende musik-monster på lige knap 100 kg med fire hjul og en krog, så du kan tage den med på tur, og det kunne der jo godt blive brug for resten af sommeren med udendørsfester og et par festivaller.

Den samlede teoretiske effekt er angivet til 2.000 Watt, hvilket selvfølgelig er svært at omsætte til praktisk lydstyrke, men med en 12 tommer subwoofer, to styks '6 x 9' tommer til mellemtonerne og 8 x tweetere, burde der være nok kraft til at smadre din nakkebøjle.

Batteriet skulle i øvrigt give 20 timers musik på halv maksvolume, mens du hurtigt løber tør for strøm, hvis du skruer op på 11.

Læs mere her

ANNONCE
Del

Seneste nyt