Magasinet M!

5 gadgets med blærerøvs-effekt

En mini-kanon, et 3D-kamera til mobilen og andre fede gadgets.

Mini-kanon med max kraft

mmm.dk - 5 gadgets med blærerøvs-effekt mmm.dk

Verdens mindste kanon

Den lille kanon er ikke større end en tommelfingeren på en meget lille dværg, men vi skal lige love for, der er smæk på den.

Der er tale om en ægte kanon, som affyrer metalkugler ved hjælp af krudt og lunte. Og præcis er den også. Desværre tror vi ikke, kanonen kan købes i butikkerne, men du kan jo skrive til emailadressen, som vises til slut i videoklippet.

 

Blev præsenteret i samarbejde med gear.comon.dk

3D-kamera til mobilen

ANNONCE
mmm.dk - 5 gadgets med blærerøvs-effekt mmm.dk

Sharps 3D-kamera til mobilen

 

Sharp har netop præsenteret verdens første 3D-kamera til mobilen. Og her er tale om en meget lille satan. Kameraet kan optage i 720p-3D og skulle ramme butikkerne sidst på året. Vi aner ikke noget om prisen, men håber ikke den bliver alt for høj. SÅ hvis du alligevel skal ud at investere i en 3D-fladskærm i år, er der vel ingen vej udenom Sharps 3D-minikamera.

 

Trådløse hørebøffer/headset

ANNONCE
mmm.dk - 5 gadgets med blærerøvs-effekt mmm.dk

Sennheiser MM450

Sennheiser har virkelig tænkt sig godt om, før de satte dette headset sammen. Resultatet er et par virkeligt lækre hørebøffer, der leverer fantastisk lyd både til musik og telefonsamtaler.

 

+ Super lyd ved musik og samtale. Lækker pasform. God batterilevetid

- Prisen. NoiseGard virker ikke

 

 

 

 

 

 

Knasende forbindelser mystiske ekkoer og mumlesnak har i rigtig mange år været en del af telefonsamtalen, når man brugte Bluetooth headset. Heldigvis er lyden helt i orden i MM450. Den er ikke af samme kvalitet som kablet lyd, men med et headset som MM450 bliver Bluetooth faktisk attraktiv. Og så sidder det også rigtig godt på hovedet.

 

God kontakt

Uanset, om man har sin mobil i lommen eller frit fremme er der god kontakt til telefonen. På papiret er rækkevidden på headsettet 10 meter, og inden for den afstand går lyden også helt klart igennem.

Jeg har tidligere oplevet trådløse headsets der afspiller musik ganske tilfredstillende, men som samtidig har en knasende forbindelse når det gælder mobilsamtaler via Bluetooth.

Ved mobilsamtaler gik samtalen både hos mig og samtalepartneren klart igennem, og folk blev flere gange forbavsede over at få at vide, at jeg tale i trådløst headset, hvilket var en rigtig god oplevelse.

Musikken lyder utrolig godt i MM450. Der er både bas og god diskant.

Selv om mellemtonerne ikke går helt så klart igennem, er det klassser bedre end mange andre Bluetooth headset.

 

Ringe kabellyd

God lyd kræver god plads. Derfor er det svært at få fat på små headset, der samtidig lyder rigtig godt. Men selv om MM450 kun vejer 105 gram, så får man rigtig god lyd i headsettet.

Sennheiser MM450 skuffer dog fælt, hvis man bruger det medfølgende kabel til at forbinde sin mobiltelefon med headsettet. Her vil man opleve at lyden virkelig bliver forringet. Både volumen og kvaliteten falder mærkbart, og der er absolut ingen fordel ved kablet lyd med dette headset.

 

Noisegard virker ikke

MM450 er udstyret med NoiseGard systemet, der fungerer lige som Noise canceling. Mikrofoner opfanger og dæmper udefrakommende støj, så du kan nyde din musik i fred. Men der var ikke nogen mærkbar forskel på lyden uanset om NoiseGard var tændt eller slukket, så det må siges at være en fuser.

Men om MM450 har småfejl, så er det ikke noget, der overskygger fornøjelsen ved at lytte til trådløs musik på farten. Jeg var imponeret over kvaliteten, og MM450 er faktisk et af de bedste Bluetooth stereoheadset, jeg har prøvet. Nogensinde.

 

Karakter:

Design: 5

Features: 5

Ydelse: 4

Samlet: 5

 

Pris: Set til 2.284 kroner

Blev præsenteret i samarbejde med gear.comon.dk

Sej ipod/iphone-dock

ANNONCE
mmm.dk - 5 gadgets med blærerøvs-effekt mmm.dk

En anderledes dock

Hvis du er på udkig efter en dock, der skiller sig ud fra mængden, behøver du ikke lede længere. For små 500kr får du nemlig denne ipod-dock, der kan lade din iphone og ipod op på samme tid. Vi er i hvert fald sikre på, at vennerne nok lige kigger en ekstra gang.

mmm.dk - 5 gadgets med blærerøvs-effekt mmm.dk

Darth Vader GPS

ANNONCE

Tomtom har allieret sig med den mørke side, og gør det nu muligt for ejere af Tomtom GPS'er at installere Darth Vader på GPS'en. Så er det slut med lytte til den kedelige traditionelle GPS-stemme eller din skingre kæreste. Se, det er noget vi kan li'.

 

Det koster omkring 74 kroner at lade Darth flytte ind på GPS'en, men heldigvis kan du hente tre gratis stemmeprøver og en opstartsskærm fra Tomtoms nye Star Wars-hjemmeside, inden du beslutter dig.

 

Hvis du hellere vil ha' kraften på din side, kan du vente en lille måned, hvor C-3PO kan guide dig i stedet. Senere er der også mulighed for at hente Yoda og Han Solo.


ANNONCE
Del

Seneste nyt