Magasinet M!

5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den

Den hurtigste rejsekuffert fræser dig afsted med 12 km/t og oplader dine gadgets

5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den
MODOBAG

Det her er enten toppen af dovenskab eller toppen af smarthed. Men vi hælder faktisk mest til det sidste, for når du er tæt på at misse flyet, så gælder alle kneb, og der er jo i forvejen horisontale rulletrapper i lufthavnen, så præmissen om at skyde genveje har du jo allerede købt.

Og det bliver nemmere med Modobag. Det er nemlig i al sin dovne herlighed en kuffert med indbygget elektrisk motor og hjul, så du kan sætte dig på den og tage en køretur. Jeps, en scooter-kuffert.

Topfarten ligger på 12 km/t med en rækkevidde på lige knap 10 kilometer, og batteriet kan du desuden bruge til at oplade dine gadgets, så du virkelig er godt kørende.

De fysiske mål holder sig desuden indenfor de fleste flyselskabers krav, så du kan tage den med i kabinen.

SE MERE HER

ANNONCE
5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den
THE ROCK CLOCK

Hvis du har svært ved at komme ud ad sengen om morgenen, har The Rock den helt rigtige medicin. En alarm-app.

Der er for eksempel ingen snooze-funktion i The Rock Clock - sådan noget skidt finder Dwayne Johnson sig ikke i - og du får desuden meddelelser med motivation, 25 specielle toner, daglige videobeskeder fra manden selv, muligheden for at sætte dine mål og tracke dem og endda blive vækket på samme tid som The Rock.

Men ham skal du altså stå tidligt op for at følge med. Appen findes både til iOS og Android, og den koster ikke mere end lidt indsats fra din dovne krop.

SE MERE HER

ANNONCE
5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den
THE MASTER PAN

Den store morgenmad består af flere ingredienser, der kan være svære at få klemt ind på samme pande, mens det måske ikke er helt hensigtsmæssigt at blande det hele i én stor pærevælling. Det er jo ikke biksemad, du laver.

Og den klarer The Master Pan ved at opdele panden i fem sektioner, så du får plads til æg, pølser, bacon, kartofler, pandekager eller hvad du nu engang foretrækker.

Så tænker du sikkert "jamen den behøver jeg vel ikke bruge kun til morgenmaden". Det er rigtigt, for den klarer jo egentlig alle dagens store måltider. Genialt.

SE MERE HER

ANNONCE
5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den
THE BARISIEUR

Vækkeuret larmer. Du er træt. Du gider ikke stå op. Men det her vækkeur gør det meget lettere at komme ud ad sengen.

The Barisieur er nemlig et vækkeur med en indbygget kaffemaskine, der sørger for at have friskbryggede bønner klar, når uret ringer, og så skal du bare række armen ud og tage imod en kop varm kaffe. Det er jo den perfekte start på dagen.

Så skal du selvfølgelig bare sørge for, at der er fyldt bønner og vand på skidtet, men det er noget lettere at klare om aftenen, mens du stadig har energi, og så slipper du for alt bøvlet om morgenen, før søvnen overhovedet er kommet væk fra øjnene.

Det gør selvfølgelig heller ikke så meget, at The Barisieur er stilet at have stående med sit design af valnøddetræ, stål og glas. Desværre kan prisskiltet for sådan en sag bare også hurtigt vække dig.

SE MERE HER

ANNONCE
5 geniale gadgets til dig, der altid er sent på den
PLUGINZ JACK RACK

Selv rockstjerner har brug for nøgler, og vi forestiller os, at de største spade-specialister render rundt med sådan et sæt i lommen. Det er i hvert fald gennnemført rock'n'roll.

Pluginz Jack Rack udstyrer nemlig din nøglering med et hanstik, der er lige til at smide i den tilhørende forstærker på væggen, så du altid har fuldstændigt styr på nøglernes placering derhjemme og samtidig er klar til at at tage dem med på farten uden alt for besværligt tilbehør.

Keep the music flowing.

SE MERE HER

ANNONCE
Del

Seneste nyt