Magasinet M!

5 geniale julekalendere til mænd 2020

Fra G&T til champagne.

Vi nærmer os den søde juletid, og mens Corona stadigvæk har et jerngreb om samfundet, så skal man huske at sætte tid af til at forkæle sig selv. Vi har fundet 5 skarpe julekalendere til dig, der ønsker lidt ekstra selvforkælelse i den kolde december måned - se med herunder:

ANNONCE
5 geniale julekalendere til mænd 2020

Natholdets øljulekalender

Har du også fulgt med i Natholdets famøse øl-julekalender de sidste par år og tænkt, at du gerne ville smage de udvalgte øl? Så er det i år blevet muligt! Nu kan du skåle med Breinholt, Berthelsen og Rasted med din egen julekalender, der giver dig 24 forskellige danske øl fra forskellige bryggerier og mikrobryggerier rundt omkring i landet - det er en vanvittig velsmagende rundtur i det danske øl-landskab, hvor man desuden får sit eget ølkrus og fire adventsoverraskelser med snaps. Ikke et fucking øje tørt! Klar på et dansk øleventyr?

Pris: 999 kroner - køb den her

ANNONCE
5 geniale julekalendere til mænd 2020

Fever Tree Gin & Tonic-julekalender

Hvis man vil have kvalitets- og feinschmecker-tonic, så kigger man oftest over skulderen hos Fever Tree og i år har de sørget for at forkæle folket endnu mere - de har nemlig lavet deres første G&T-julekalender! Hver låge byder enten på 1 tonic eller 1 gin, så du i alt har 12 lækre drinks til december måned. Hver af dem er skræddersyet til at passe med sin nærliggende låge - eksempelvis en solid Hendricks med en cucumber tonic. Perfekt til en fyraftensdrink i en kold december måned eller måske bare pulje hele lortet til en solid Corona-venlig julefrokost?

Pris: 695 kroner - køb den her

ANNONCE
5 geniale julekalendere til mænd 2020

Simply MEGA-chokoladejulekalender

Er du også træt af små låger, som gemmer på 1-2 stykker slik? Så skal du fandme få slik! Hos Simply Chocolate - som i forvejen kører 30 (!) låger i stedet for de konventionelle 24 låger - har de nemlig en mega-julekalender, som hver dag giver dig en HEL CHOKOLADEBAR i stedet for blot en lille smagsprøve. Vi snakker en december med 30 chokoladebarer. Det er eddermame en julekalender for slikgrisen! Der er alt fra chokoladeovertrukket marcipan til hvid chokolade med lakrids eller måske deres famøse Fresh Freddy, der kombinerer knas med mint - der er noget for enhver smag. Og endelig rigeligt af det!

Pris: 899 kroner - køb den her

ANNONCE
5 geniale julekalendere til mænd 2020

Champagne for alle champagnekalender

Hvis der skal lidt ekstra meget luksus på programmet i december måned, så går man aldrig galt i byen med champagne - denne julekalender er en adventskalender, som hver søndag giver dig en nøje udvalgt champagne af de søde folk hos Champagnehuset, som gerne vil slå et slag for at gøre champagne til en hverdagsfornøjelse - og ikke kun til højtider! De lækre champagner giver et herligt modspil til al juleslikket og gløggen, og så er der en undskyldning for at enten holde en lille hverdagsfest med fruen i løbet af ugen - eller måske skænke lidt til et par søndags-mimosaer?

Pris: 1250 kroner - køb den her

ANNONCE
5 geniale julekalendere til mænd 2020

Vinuniversets vinjulekalender

Var det noget med et glas vin hver dag op til december? Don’t mind if i do! Hos vinuniverset er de igen i år på banen med deres julekalender, som dykker ned i forskellige slags vine - hver dag får du en lille lækker flaske rød, hvid eller rosévin, som passer til et perfekt skænket vinglas. Der er noget for enhver smag og forskellige typer, så du både som rookie og rutineret kan få dig en på opleveren - og så er der heller ikke nogen der kigger, hvis du lige bruger en af flaskerne til en solid efterårsvenlig Bouef Bourguignon i den kolde tid!

Pris: 849 kroner - køb den her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce