Magasinet M!

5 gode grunde: Derfor skal du have mere morgensex

Den fortsætter ikke med at stritte hele livet. Du kan godt komme i gang.Ja, vi ved jo godt, at det sikkert ikke er det sværeste at overtale jer til. Bevares, måske er hendes ånde ikke den bedste, hun kan have taget make-up'en af og meget mere, men glem alle undskyldningerne. Du kan jo alligevel ikke stå op og tisse endnu?

Det gælder om at smede, mens jernet er varmt - også selvom det er en god nats søvn, der har fået Lange Jan til at kigge opad. "Men hvorfor mere morgensex?" tænker du? Først og fremmest på grund af hedonisme, og fordi morgensex er virkelig godt for dit helbred.

Du er sikkert allerede overbevist, men lad os for sjovs skyld lige kigge nærmere på fem gode grunde

1. Morgensex er godt for dit hjerte?

Ifølge Dr. Musa Yakubu, professor ved Ilorin University i Nigeria, er søvnig morgensex virkelig godt for dit helbred. Det sænker dit blodtryk og reducerer risikoen for hjerteblødninger. Allerede nu burde du glæde dig til at vågne op i morgen. Husk nu, det er lægens ordre!

2. Sex er sjovt og givende for flere parter?

En anden god grund er, at sex er sjovt og samtidig tilfredsstiller begge parter. Hvem vil ikke starte dagen med den bedste aktivitet kendt af mennesket?
ANNONCE
5 gode grunde: Derfor skal du have mere morgensex

4. Det vækker dig bedre end kaffe?

Mange er langsomme startere fra morgenen, og her kommer kaffe ofte ind i billedet. Nu er videnskaben så igen på vores side, for under sex stimuleres vores hjerne på flere parametre, som ikke bliver stimuleret i andre tilfælde. Hvem vil have kaffe, hvis du kan få morgensex?

5. Sex er ligesom en tur i fitness-centret (næsten)?

I de fleste tilfælde er der betydeligt kortere ind til sengen end til dit lokale fitnesscenter. Og er du i tvivl, om du overhovedet kommer afsted, så gør lagengymnastikken til en morgenrutine. Ifølge videnskab.dk forbrænder vi mænd i omegnen af 100 kalorier under sex. Bevares, det giver sikkert ikke større muskler, men så "kommer" du da afsted.

Kilder: Maxim, Daily Mail, Vanguard og WebMD

ANNONCE
Del

Seneste nyt